MiKr Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam, ostatnio po założeniu instalacji LPG w kolegi b7 1.8T przyszedł pomysł na modyfikację standardowego przełącznika gaz/benzyna. Miało to wyglądać w miarę możliwości "jak z fabryki". Instalacją zarządza sterownik KME Nevo. Normalnie przełącznik wygląda tak: Części które wykorzystaliśmy to: - nowy, dodatkowy przełącznik od KME ( w razie "w") - oryginalny przełącznik Rolety - literki/szablon napisu LPG na wzór oryginalnego ESP - czarny matowy spray - trochę kabelków - dużo cierpliwości Całość działa jak wcześniej czyli pokazuje ilość gazu w postaci "kropeczek" oraz sygnalizuje dźwiękiem przełączanie na LPG/benzynę. Poniżej kilka fotek oraz filmik: Całość wymaga jeszcze delikatnego dopieszczenia w kwestii wyglądu ale działa jak należy Pozdr.
matisstz Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak dla mnie wygląda przyzwoicie i elegancko wkomponowane oraz pasujące w panelu, robota pierwsza klasa
bobik114 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Świetny pomysł i świetne wykonanie! Jak udało się umieścić lampki w przycisku?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
MiKr Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 W przycisku zostały nawiercone malutkie dziurki i w nich umieszczone diody po czym równo zeszlifowane.
opti Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Kupowałeś z tej firmy może ? http://allegro.pl/szablon-audi-quatrro-s-line-bose-lpg-roleta-garaz-i6865638786.html
MiKr Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 Nie, sam go robiłem, akurat mam taką możliwość
bialy5a Opublikowano 9 Grudnia 2022 Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 2.07.2017 o 21:31, MiKr napisał(a): Nie, sam go robiłem, akurat mam taką możliwość Witam. Zrobiłbyś jeszcze jeden taki przełącznik? Chętnie odkupię do swojej b6
Rekomendowane odpowiedzi