Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Ale jak coś to macie u mnie 100% że kolor włosów znowu będzie taki jak nicka teraz tylko pytanie ryzykowac czy nie ?? Brynia jak wygladalas w niebieskich?? Kezorek zrob VT
wiki Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a w pomarańczowym to byś zarąbiście wygladała a gdzie brwi zgubiłaś na zdjęciu
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 hehehe...to mi wyglada na "wymuszenie" zmian barw
wit.s Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Brynia fajnie nie kobitka u władzy Oj, anibyście nie zauważyli, jakby Brynia zrobiła nam z du*y jesień średniowiecza. Wszyscy byśmy jak w zegareczku chodzili. (ciekawe czy zaraz zaprzeczy :biggrin: )
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 tu sie nie da zaprzeczyc! niezbitym dowodem jest Lukasz :twisted:
Gość rob Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ja byłem mniej zajęty rozmową na grillu, dlatego dużo obserwowałem i widziałem jak grillowy dłubał w nosie(na szczęście ja nic nie jadłem) no to niezła jazda :twisted:
Hugo Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Tak i jeszcze sikali do bigosu.Płaciłem im za to extra.Zamykam bo już głupoty piszecie
Rekomendowane odpowiedzi