wodz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2017 5 minut temu, stepien1997 napisał: A co na to skrzynia na taki przyrost momentu?? Sama skrzynia przyjmie więcej,gorzej z konwenter-em. Na razie nie mogę się wypowiedzieć na ten temat,zrobię jakiś przebieg to dam znać.
Saylar Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Moc podobna do mojej aktualnie, u mnie wyszło 373bhp - fajnie by było się sprawdzić gdzieś co Ty na to? Kiedy zamierzasz wrzucać wagnera? Ja jade do Polski i Chorwacji 1 września wiec można by się ustawić jak wrócę i potestowac jeśli nadal będziesz z seryjnym coolerem
wodz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 15 godzin temu, Saylar napisał: Kiedy zamierzasz wrzucać wagnera? Właśnie dziś wleciał pod maskę.
wodz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 18.08.2017 o 12:02, Saylar napisał: Moc podobna do mojej aktualnie, u mnie wyszło 373bhp Co do mocy to powiem Ci szczerzę że ten niuton coś mi nie pasuje. Muszę autem podjechać do znajomego i shamować auto na kolejnej hamowni. Dnia 18.08.2017 o 12:02, Saylar napisał: fajnie by było się sprawdzić gdzieś co Ty na to? Nie ma najmniejszego problemu,ja zawsze chętny na porównania Dnia 18.08.2017 o 12:02, Saylar napisał: jeśli nadal będziesz z seryjnym coolerem Szkoda mi było "smażyć" motor i kupiłem zaraz na drugi dzień wagnera. Na końcu pomiaru u mnie w dolocie było 127 stopni,masakra!!! Pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez wodz
Saylar Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kurcze szkoda ze Wagner już u Ciebie siedzi, teraz to będzie trochę nie równe porównanie.. ale to nic napisze na pw to się zgadamy jakoś po urlopie bo wyjeżdżam do Chorwacji 1-16 Września.
wodz Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Wczoraj pomierzyłem moje dayli. Jak na seryjne po sofcie w brew pozorom ciężkie auto w gnoju daje radę 0-100 bez problemu idzie zrobić lepiej,ale szkoda mi skrzyni i te czasy są powtarzalne. Pozdrawiam
wodz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Kolejne mody za mną,tym razem nie planowane
wodz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 11 minut temu, Ogi napisał: Auć! Duże straty ?? Wszystkie zawory nowe plus kompleksowa regeneracja głowicy. Wałki rozrządu również zmienione,w tym motorze są "rurkowe" i się pokrzywiły. Cały nowy rozrząd wraz ze wszystkimi kołami zębatymi.Nowa,inna ściana rozrządu która nie przeżyła zerwania "łańcuszka". Oczywiście ściągnięcie miski olejowej i wymycie dokładnie silnika wraz z czyszczeniem pompy oleju.Troszkę syfu było w misce. Auto powoli się składa i troszkę portfel odchudziło Wolał bym tą kasę przeznaczyć na 440KM+
Ogi Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Grubo, łańcuch przeskoczył czy sie zerwał ?? Szukajac plusow to bedziesz mial bling bling silnik teraz hehehe
wodz Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 3 godziny temu, Ogi napisał: łańcuch przeskoczył czy sie zerwał Zerwał się co widać na fotkach
Ogi Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 1 godzinę temu, wodz napisał: Zerwał się co widać na fotkach Jakies objawy byly wcześniej czy tak z siebie ?? Tak sie dopytuje bo od niedawna mam tez F31 335xd i mnie lekki strach ogarnął .
wodz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Ogi napisał: Jakies objawy byly wcześniej czy tak z siebie ?? Tak sie dopytuje bo od niedawna mam tez F31 335xd i mnie lekki strach ogarnął Żadnych najmniejszych objaw nie było że coś jest nie tak.Nic nie grzechotał i nie dawał oznak że coś mu dolega U ciebie w F-ce jest inny motor,rozrząd od skrzyni. Edytowane 21 Września 2017 przez wodz
wodz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dayli jeździ cały czas i jest delikatnie upiększane.Autem pojechałem na kolejne dwie hamownie sprawdzić moc po programie w TC-Performance,coś słabo jechało jak na takie moce No i okazało się na obu hamowniach że zostałem oszukany przez TC-Performance,moc rzeczywista to 345KM/720NM.(w TC dzień wcześniej wyszło 380KM/809NM) Pisze od razu że autem już na drugi dzień po wizycie w TC byłem sprawdzić moc,za nim się zerwał rozrząd. Tak że odradzam wizytę w TC-Performance,program ogólnie był bardzo dobrze wykonany ale na siłę próbują zadowolić klienta i dają cyfry z kosmosu.Auto obecnie po programie w HP-performance Rzeszów jest szybsze 100-200 o półtorej sekundy!!! To jest przepaść w porównaniu do tego co było.Moc szacowana teraz to 360-370KM i 740-760NM,a nie jakieś cyfry z kosmosu w porównaniu do rzeczywistości.Tak że przestrzegam wszystkich przed tą firma,wychodzi na to że zbudowali sobie renomę na oszustwie.I pisze od razu że nie jestem jedyną osobą którą oszukali,coraz więcej osób sprawdza ich wyniki i brakuje dużo do tego co dali na papierze.Po świętach podjadę na hamownie i wkleję prawdziwe kreski,auto było strojone na drodze w rzeczywistych warunkach.Tu filmik jak jedzie w dwie osoby z bagażnikiem pełnym gratów,jakieś 40kg. Pozdrawiam.
Ogi Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ciekawe, ja o nich bardzo dobre rzeczy slyszalem i ze swoim 335xd wlasnie do nich sie wybieralem ale jak taka akcja to musze wiecej o nich w necie poszperac i poszukac czy mieli wiecej takich "niespodzianek" jak twoja.
peter22 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 mieli na streatreacing jest też wątek o dwóch audi a6 3.0 tdi biturbo. także nie polecam tej firmy . Ja również miałem do nich jechać swoim q5 CCWA ale po samej rozmowie telefonicznej mi się odechciało . I później jeszcze poczytałem o nich na forach.
wodz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 28.12.2017 o 13:02, Ogi napisał: Ciekawe, ja o nich bardzo dobre rzeczy slyszalem Ja też i dlatego ich wybrałem,ale tą renomę właśnie sobie wyrobili tymi bez dymnymi mocnymi programami.A prawda jest tak że są bezdymne bo to lajtowe programy w rzeczywistości,tylko na ich wykresach wyglądają na mocne.I pisze od razu że nie jestem jedyny który został w ten sposób oszukany.Pisało już do mnie co najmniej 8 osób które pojechały po zobaczeniu mojego postu na FB sprawdzić moc i brakowało po 30-45KM i po 60-90NM Oczywiście większość z nich machnie na to ręką i dalej będzie się chwalić swoimi wykresami z TC wśród znajomych jakie to mają mocne auto W dniu 28.12.2017 o 17:00, peter22 napisał: po samej rozmowie telefonicznej mi się odechciało Co do obsługi,też odniosłem wrażenie że robią mi wielką łaskę.Oczywiście chciałem załatwić moją sprawę po cichu,ale z tymi ludźmi się nie idzie dogadać jak już wezmą kasę.Stwierdzili że po przejechaniu 400kilometrów zepsuły mi się wtryski i stąd takie ubytki mocy.Dopiero jak zaglądnąłem w ich program i zadałem pytanie jakim cudem z 86mg/suw w 35d udało się zrobić taką moc dał sobie spokój z zwalaniem winy na osprzęt.Szkoda nerwów i czasu dla tych ludzi,nie polecam i każdemu będę odradzał. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez wodz
LukaszRS Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Jakiś czas temu brat w wystawił im odpowiednią opinię na fb za zrobione auto e60 535d. Ic Wagnera hybrydowe turbo itp , po miesiącu na innej hamowni okazało się że wynik z wykresu od tc performance jest z kosmosu . Brakowało 40km i trochę niuta. Odzew dopiero po wystawieniu negatywnej opinii na fb . Oczywiście najpierw zwalali wine na auto , później na hamownie że zła.. Także nie polecam tej firmy, kłamią i oszukują głupki a później mają Ciebie gdzieś i wmawiają że to.wina auta.. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez LukaszRS
Ogi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ok to w takim razie gdzie jechac z F31 335xd ??
granatowy Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Pytałeś na jakimś forum BMW albo konkretnie forum 3er ? Edytowane 31 Grudnia 2017 przez granatowy
Rekomendowane odpowiedzi