hardy Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam, Czy pin w nawigacji idzie w jakis prosty sposob odzyskac, np. po numerze vin lub laczac sie przez vag`a ? Sprowadzilem sobie auto i niestety, ale nawigacja wymaga kodu pin. Pozdrawiam.
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 jak podjedziesz do ASO, to Ci powinni dać kod, tylko oni sobie winszują dość sporo. Lepiej, żeby jakiś elektronik Ci rozkodował, wtedy taniej wyjdzie. Vag'iem tego nie zrobisz niestety. Spróbuj wyjąć nawigację i popatrzeć, czy przypadkiem nie ma na niej gdzieś napisanego kodu.
Młodzik Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 jak masz ori to w ASO Ci wszystko powiedzą a co do : Spróbuj wyjąć nawigację i popatrzeć, czy przypadkiem nie ma na niej gdzieś napisanego kodu. to też sprawdź bo to nic nie kosztuje a często sie coś takiego zdarza
jacekm Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Rozumiem, że przejrzałeś całą dokumentację od auta ? Navi ori ? U mnie kod miałem oczywiście podany w kwitach od radia ale też Niemiec zapisał go sobie ołówkiem w instrukcji użytkownika, tam, gdzie jest informacja o sposobie wprowadzania pinu do radia.
hardy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Sprawa rozwiazana - wystarczylo wymienic baterie w kluczyku i nawigacja nie wola juz pin`u ;D Nie wiem tylko czemu sama nawigacja nie dziala. Jak chce ja wlaczyc to mam napisane po francusku cos i na koncu jest "DVD" - tak jakby wolala plyty. Mozliwe, ze nie ma calej europy i dlatego nic sie nie zalancza ?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Musisz mieć płytę w napędzie;)
hardy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 To programu sie nie wgrywa ? : >
Rekomendowane odpowiedzi