chinczyk55 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 siema!!! chciałbym kupić głośniki do przednich drzwi . Czy warto przerabiać drzwi tak żeby zamiast głośnika 13cm wszedł 16 cm.Czy poczuje dużo różnice i czy warto bawić się w przerabianie.patrzyłem na allegro na głośniki 13cm?? i ich moc średnio wynosi 40 wat rms czy to duża moc wystarczjąca do samochodu?? pozdro dla wszystkich posiadaczy Audi
Bartass_1 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Zalezy co chesz zrobić. Warto przerobić drzwi , wygłuszyć je, poprowadzić nowe kabelki, podpiąć piec.. Wtedy to ma sens.. Nie sugeruj się aż tak mocą głośnika..
Goran Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Dokładnie wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć. Jeśli ma to "chodzić" pod wzmacniaczem to warto załozyć 16 i wygłuszyć wszystko ale w audi wcale nie jest to takie proste. Jeśli chcesz podłączyć głośniki pod radio to kup jakieś systemowe 13 i nie będziesz miał tyle pracy no i efekt nie będzie też taki jak po wygłuszeniu.
Gość michal Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Koledzy... Czytam wasze wypowiedzi i jestem zaskoczony że w waszych autach w przednich drzwiach posiadacie głośniki 13 cm!!! Sam jakiś czas temu planowałem zmianę na lepsze ale po zdjęciu tapicerki okazalo się że sa tam jakieś małe głośniczki NOKII o średnicy 9 cm Jak to możliwe???
kred Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 nie lepiej kupic cale zrobione boczki !!!!!!!!! http://www.allegro.pl/item184317689_taschki_panele_drzwiowe_audi_a4.html#photo problem znika
wester Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A co myslicie o montażu 13cm i do tego wzmacniacz? jest sens do 13 dokladac piec?
Bartass_1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Oczywiście, że tak, sam tak miałem i nie było źle, wrecz przeciwnie
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Koledzy ja w swoim posiadam 16 cm przod i tyl pozdro
savik Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 co 16 to 16 chyba ze planujesz jeszcze tył zrobic wtedy w miare po równo dac na mocy a w kufer woofer i ni emusisz miec duzej az tak mocy a postawiłbym na jakosc a całosc zrobi swoje
Rekomendowane odpowiedzi