timoonmjr Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam.Mam pewien problem z którym nikt się nie może uporać.Posiadam a4 b6 1.8 t bfb problem polega na tym ze przy ruszaniu czasami gaśnie i to jeszcze idzie zrozumieć ale podczas przyspieszania w zakresie obrotów 1500-2000 gaz wciśnięty w podłogę auto zachowuje się tak jakby nagle ktoś odpiął wąż z paliwem obroty w dół do zera, zero mocy noga na gazie cały czas do dechy i tak przez ok 3 sec. a zaraz szarpnięcie i śmiga, nie dzieje sie tak cały czas tylko jak mu coś odwali.Zaden mechanik nie wie o co chodzi...zero błędów,przepustnica ok świece nowe silnik pompy paliwa tez nowy filtr paliwa nowy turbo po regeneracji...może ktoś pomoże o co biega....nawet nie wiem jak too dokładnie napisać z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.Mariusz
Łukasz13 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Jedynie jakieś logi dynamiczne mogą coś podpowiedzieć co się dzieje.
timoonmjr Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Wporządku a jest tutaj ktoś okolice wieliczki,bieżanowa,krakowa kto by mógł te logi zrobić bo ja osobiśćie nie znam nikogo takiego...
Rekomendowane odpowiedzi