mario-z Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam . Zbliza się rok jak zakupiłem swoja A4-ke i w skrócie opowiem co zmieniłem i co zostało do zmiany. Autko w stanie technicznym bardzo dobrym <ma parę rysek ale na wiosnę będzie po polerce> Nie przestraszcie się pierwszego zdjęcia tez byłem w szoku ale co tam zaraz po kupnie od właściciela wszystko pościągałem poczytałem trochę forum i postanowiłem troszkę poprzerabiać w ruch poszło allegro -Zakupiłem pierw tylne lampy I lift -przednie lampy zespolone depo czekam tylko na silniczki powinny przyjsc na dniach -fotele kubełkowe wraz z tylna kanapa -wstawiłem podświetlane kratki nawiewów wewnątrz -podłokietnik -zmienione radyjko na czarne z czerwonym podświetleniem -ramki chrom na zegary < czekam na paczkę> - poszukuje tylko kierownicy od S4 -wstawiony gril bez znaczka audi -zamontowana roleta przeciw słoneczna ory. audi z tylna pólka. to by było na tyle jak umyje autko to wstawię zdjęcia pozdrawiam Troszke aktualizacji : - zakupione nowe tarcze tył i przod zregenerowany zacisk plus zestawy naprawcze wymieniony płyn hamulcowy - białe kierunki - zamontowane zespolone lampy Depo - wymienione wężyki podciśnieniowe - Kierownica trójramienna - grill poliftowy bo jednak ze znaczkiem lepiej - gałka zmiany biegów na nowsza - nowe alu 16'' wraz z letnimi oponkami w planie wstawienie kolektora AWX Kubełki dodane mała przeróbka potrzebne części i trochę chęci tu juz po wykonaniu
GM Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ogólnie autko ok , zapodaj więcej fotek[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 13:30_________________________________________________....... i wrzuć aktualne zdjęcia
Patrykbor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Plany na plus tylko fotek trochę by się przydało
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ładne autko i mody jak najbardziej na plus jak wyrezasz juz cos to wstaw nowa porcje fotek
Gracjan Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ładnie utrzymane autko Oby jak najlepiej służyło
franio Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 wszystko oki, tylko gril bez to nie bardzo, no ale to Twoje autko
mario-z Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Troszkę zaniedbałem watek ale wstawiłem bardziej aktualne zdjęcia racja grill ze znaczkiem lepiej się prezentuje
MAGIC87 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Srodek wreszcie jakos wyglada pierwsze kiery przed liftem to jakies nieporozumienie było
mcm Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ogólnie zmiany na + jeszcze mała gleba by się przydała
mario-z Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 ogólnie zmiany na + jeszcze mała gleba by się przydała pomysle o tym narazie inny wydatek
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 pokasz ze ino jakie tam kubły masz w środku
Rekomendowane odpowiedzi