AudiA4uk Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam, Dzis przeprowadzilem aktualizacje swojej navi Wersja 3G+ z dyskiem bez sim Najpierw aktualizacja oprogramowania - OK Aktualizacja mapy - OK Aktywacja - OK Po aktywacji system sie sam zresetował Właczyl sie i wszystko niby działa dopoki nie wyszukamy adresu. Zaczyna sie przeliczanie trasy i na tym koniec. Navi tkwi w miejscu i nie uruchamia trasy. Po chwili wraca do mapy ale bez wskazówek dojazdu [emoji20] Myslicie ze to wina aktywatora? Wgrywalem aktywator z forun od kolego zza wschodniej granicy [emoji20] Sent from my MI 5 using Tapatalk
AudiA4uk Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Problem rozwiązany [emoji41]Sent from my MI 5 using Tapatalk
olinek2 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 To podziel się rozwiązaniem dla potomnych
AudiA4uk Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Opublikowano 9 Lipca 2017 Okazalo sie, se wystarczy sie przejechac kilka km i problem sam sie rozwiazał. Niestety nie mam kabla zeby sprawdzic czy nie wywalilo błedów. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi