Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Telepie silnikiem na biegu jałowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie telepanie ustało po ustawieniu kąta synchronizacji na (0) przed regulacją było (2,2) warto to sprawdzić :mysli:

Opublikowano

U mnie telepanie ustało po ustawieniu kąta synchronizacji na (0) przed regulacją było (2,2) warto to sprawdzić :mysli:

u mnie bylo + 3,3 i nic nie telepało

Opublikowano
  • Autor

No i zrobione podziękowania dla kolegi Musashi :good:Jednak te wężyki do n 239 były odwrotnie,zamieniłem i śmiga, silnik gaśnie płynnie nic nie telepie :dance:Ale pojawił się niepokojący dźwięk dochodzący z pod maski :wallbash:,kiedy przyspieszam słychać coś jak by szuranie,szumienie albo takie dziwne świszczenie.Wcześniej tego nie było,czy to może być egr a może turbo,bo wcześniej wężyki do n 239 były odwrotnie a teraz podpiąłem je prawidłowo a jak wiadomo jeden z tych wężyków od n239 jest połączony za pomocą trójnika z n75 czy to ma jakiś związek? Co to za dźwięk?Pomocy :wallbash:

Opublikowano

no to moze turbina...

VAG-eim mozna wlaczyc BS 011 i sluchac dzwiekow, turbina bedzie cyklicznie wysterowywana przez N75 przy obrotach 1400 /min

Opublikowano
  • Autor

Egr to raczej nie jest?Bo tylko on i turbo jest sterowane podciśnieniem. :mysli: Znowu vag,musze go w końcu zakupić,przeglądałem temat[jaki vag kupic]ale każdy sugeruje co innego no i dużo linków[aukcji]juz wygasło.Może ty wiesz,widziałeś na allegro jakiś nie drogi,dobry vag-usb?Chciałbym kupić taki żebym nie musiał nic więcej do niego dokupywać żebym miał kabelek i oprogramowanie tylko zainstalować i do roboty.Sorry ale nie znam się na tym.Jak byś mógł mi jakiś polecić proszę :confused4:

Opublikowano

z firmy viaken

Opublikowano

myśle żę pompowtryski będą do wymiany!

Opublikowano

ja stawiam na tylne prawe koło :polew:

Opublikowano

a jeżeli okaże się, że byłeś w błędzie, kolega wyśle tobie fakture... do uregulowania :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Co do wtrysków to nie sadze,nawed o tym nie myślę koszty każdy zna :(:kwasny:Z tym kołem to niezły dowcip kolego GRazny :polew: Musashi jak by to nie był za duży problem dla ciebie to mógłbyś mi wrzucić jakiś link odnośnie tego vag-a proszę. Widzę że bez tego waga ani rusz.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie, :cool1:

Opublikowano

zrób logi, pokaż korekcje na pompkach i wszystko będzie jasne...