tomek899 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 witam chciałbym pomalowac gril na czarno, co polecacie do malowania, zwykle lakiery czy moze ostatnio slynne plastdipy ? Zrywaliscie chrom czy matowaliscie ?
Askeladden Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Musisz zjechać chrom do gołego plastiku inaczej będzie odchodził lakier. Możesz też ramkę odkleić folią, u mnie wytrzymało to długo.
wisiel Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Ja też chodzę obok tego tematu. Chcę by cały grill był w kolorze i połysku auta. chwilowo jednak design odłożyłem na rzecz mechaniki ;(
cysiek18 Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Malowałem cały grill dwa tygodnie temu plastidiem. Jak wrócę do domu to wrzucę fotki jak to wyszło bo mam na komputerze. Ogólnie jestem zadowolony. Tylko dokładnie umyłem i odtłuściłem. Jak mi się znudzi to ścigane bez problemu. O tak to u mnie wyszło. Jeszcze dokładka cupra i powinno być ok. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Lipca 2017 przez cysiek18
Askeladden Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Z S-Line masz coś więcej niż znaczek? Plastdip wytrzymuje mycie myjka ciśnieniowa?
cysiek18 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Askeladden napisał: Z S-Line masz coś więcej niż znaczek? Plastdip wytrzymuje mycie myjka ciśnieniowa? Nie przyczepiłem sobie dla jaj żeby każdy widział jaki to za***isty jestem. Poczytaj trochę czym się charakteryzowała wersja wyposażenia sline. To że auto nie ma sline zewnętrznego, to nie znaczy że go nie ma gdzie indziej, nie widzisz reszty i piszesz głupoty Wytrzymuje bez problem mycie myjką. Wiadomo że jak bym przyłożył na odległość 2-3 cm to by odpadło. Edytowane 22 Lipca 2017 przez cysiek18
Askeladden Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Wyluzuj, to było pytanie nie stwierdzenie, niepotrzebnie się unosisz, peace. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Askeladden
Rekomendowane odpowiedzi