kyjo Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Jestem na etapie wymiany dwumasy bo u mnie po rozgrzaniu / obciążeniu silnika klimatyzacja szarpie i telepie budą. Mam okazje kupić używane koło które zachowuje sie jak na filmie. Prośba do osób którzy siedzą w temacie czy luz aby nie był za duży w niej? https://youtu.be/SiWxFvN4p4o
Langista Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Luz jest taki jaki teoretycznie być powinien, ale za łatwo skręca. Ogólnie używanego koła zamachowego się nie kupuje, bo to bez sensu wydawane pieniądze, lepiej zaoszczędzić i przez 3 miesiące odkładać na nowe z Luka czy Sachsa, niż kupić używkę, i po pół roku, czy może nawet wcześniej, znowu inwestować w kolejne, a robocizna ~400 zł za każdym razem.
misiek95 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć czy będzie dobrze chodziła. Ja jak kompletowałem silnik to przewaliłem u handlarza dobre 20 sztuk takich średniawek, zanim znalazłem jedną której byłem pewien że bedzie chodzić. Mając jedną tak jak Ty- zero pewności.
Rekomendowane odpowiedzi