Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Biale zegary - czy to pasuje??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Białe zegary są fee... niepasują do wnętrza i podświetlenia! Zakładaj chrom obwódki!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Chrom obwodki tez nie pasuja do B5 :)

Opublikowano

to raczej nie wyglada na ori, ale nie wiem. W kazdym badz razie efekt jest taki jak w calibrze z lotka pod niebo :sick3: :sick3:

Opublikowano

W pierwszych s4, czyli w budzie c4 zegary były może nie całkiem białe, ale jasno szare i tam wyglądało to :good:

Opublikowano

Nie zgadzam sie z waszymi opiniami i to nie tylko dla tego ze takie mam .....

jest to kwestia gustu po pierwsze a po drugie na zywo wyglada o niebo lepiej i przede wszystkim komponuje sie z caloscia kokpitu dodajac mu sportowego charakteru.....

takie jest moje zdanie i go nie zmienie.....

Opublikowano

Nie zgadzam sie z waszymi opiniami i to nie tylko dla tego ze takie mam .....

jest to kwestia gustu po pierwsze a po drugie na zywo wyglada o niebo lepiej i przede wszystkim komponuje sie z caloscia kokpitu dodajac mu sportowego charakteru.....

takie jest moje zdanie i go nie zmienie.....

Wszystko kwestia gustu. Ja tego w Audi nie widzę. W każdym bądź razie mnie bardziej ciekawi czy to są ori :mysli: Najlepiej jakby się ktoś odezwał co też ma takie tarcze. Bo mi się jednak wydaje że to mod poprzedniego właściciela.

Opublikowano

W pełni zgadzam się z Dibo :good: białe zegary w audi to jakiś wynalazek szalonego tunera :thumbdown: wszystkie , które widziałem są czarne :hi:

Opublikowano

N I E wierzę że to ori, i WĄTPIE że audi takie zakładało...

gdyby tak było że zakładali by je ori to nie jeden z forumowiczów by je posiadał, bo jak lubią lampy angels czy też gej luki to napewno by je posiadali w swoim mega tuningowanym aucie :naughty:

bez obrazy :>

Opublikowano

no ale jest osoba ktora moze udowodnic to ze na angielski rynek nie byly ori zakladane????

byc moze zalezalo to od wersji auta???

w specyfikacj jest to Audi A4 1.8 Turbo Quattro Sport 180 PS....

wiec ???? :mysli:

Opublikowano

no ale jest osoba ktora moze udowodnic to ze na angielski rynek nie byly ori zakladane????

byc moze zalezalo to od wersji auta???

w specyfikacj jest to Audi A4 1.8 Turbo Quattro Sport 180 PS....

wiec ???? :mysli:

Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze.

Opublikowano

Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze.

:rant::spam: pisałem na początku w tym temacie - uznaliście że rezane...

No i proszę... a większość tu piszących ma już takie lub w planie... ciekawe co teraz :mysli:

to raczej nie wyglada na ori, ale nie wiem. W kazdym badz razie efekt jest taki jak w calibrze z lotka pod niebo :sick3: :sick3:

No porównanie pierwsza klasa... Ja bym to do czegoś innego porównał :gwizdanie:

Omario, Twoje fotki:

5_856.jpg

6_107.jpg

Opublikowano

No i proszę... a większość tu piszących ma już takie lub w planie... ciekawe co teraz :mysli:

No jak to co.. :naughty: Zdjac.. :naughty: :naughty:

Szczegolnie to zle wyglada w licznikach przed liftowych.. :cool1:

Opublikowano

No fakt pisałeś :wink4: Ale mi chodziło o auta z wysp bo kolega napisał że może specjalnie na wyspy były wypuszczane białe zegary. I tu żaden wyspiarz się nie odezwał że ma takie zegary.

Opublikowano

No fakt pisałeś :wink4: Ale mi chodziło o auta z wysp bo kolega napisał że może specjalnie na wyspy były wypuszczane białe zegary. I tu żaden wyspiarz się nie odezwał że ma takie zegary.

A ilu tu wyspiarzy się odzywa...

Oni gdzie indziej przesiadują - na innych forach :wink4:

Opublikowano

Wiecie co mam to gdzies czy sa ori czy nie ja i ch nie zakladalem i na moje wygladaja oki....

na zywo lepiej sie prezentuja,,,,,

i raczej ich nie zdejme bo komus sie nie podobaja,,,

pozdro

Opublikowano

Wiecie co mam to gdzies czy sa ori czy nie ja i ch nie zakladalem i na moje wygladaja oki....

na zywo lepiej sie prezentuja,,,,,

i raczej ich nie zdejme bo komus sie nie podobaja,,,

pozdro

Ale nikt nie każe Ci ich ściągać. My tylko wyrażamy swoją opinię. Najważniejsze że Tobie się podobają :wink4:

Opublikowano

Temat brzmi:

[ALL B5] Biale zegary - czy to pasuje??

Naszym zdaniem: NIE

To tyle.. :decayed:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

to co mi się w tych białych nie podoba to to że kontrolki są widoczne na tarczy czy sie swiecą czy nie. w czarnych widac je tylko gdy sie swieca. lepiej by to wygladało gdyby buly zgrupowane gdzies w jednym miejscu,ale nie na tarczy zegarów.