Lokki007 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Witam, drodzy koledzy, od pewnego czasu mam problem z zapalająca sie kontrola ESP na desce podczas jazdy, zapala sie bab prostej drodze bez reguły - zapala sie i gaśnie, zapala sie i nie gaśnie aż do wyłączenia silnika i ponownego uruchomienia. Sam fakt ze sie zapala nie przeszkadzałby mi bardzo ale niestety podczas jazdy jak zapala sie ESP silnik traci moc i nie chce ciągnąć. Bardzo proszę o pomoc i sugestie co mógłbym zrobic aby zlikwidować problem.
GOLI Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Mam dla ciebie złe wieści,tak w manualu daje o sobie znać pompa wtryskowa (zacierający się tłoczek) podłącz kompa i zobaczysz błąd 00505 początek wtrysku.
Lokki007 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Podłączyłem pod komputer wyskoczył błąd #3350 czujnik kata skrętu lewy czy to ma związek z ESP?
GOLI Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Tak,ma,kierownica prosto? Jeżeli tak to spróbuj kalibracji czujnika skrętu,jeżeli nie to ustaw zbieżność i wtedy ewentualnie ta kalibracja. Jakiś dziwny ten kod błędu,nie mogę nigdzie go namierzyć
Rekomendowane odpowiedzi