members92 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam serdecznie, w mojej A4 B6 spaliła się jedna z żarówek świateł mijania. W związku z tym chce od razu wymienić wszystkie żarówki. Mam pytanie odnośnie świateł drogowych i mijania. Do tych świateł idą osobne żarówki? Czyli potrzebowałbym 4 * H7 OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED żeby wymienić żarówki w obydwóch lampach? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
pawloo7 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Jeżeli masz zwykłe lampy to tak 4x H7Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
wyzyk83 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) bierz na mijania Tungsram H7 Sportlight Bluish + 50% a na długie zwykłe tungsramy H7 kosztują połowe taniej i sa o wiele trwalsze świecą porównywalnie Edytowane 25 Lipca 2017 przez wyzyk83
SzczYpior_n1 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie polecam Sportlightów. Mialem i slabo świecą. Jak już to Megalighty, konkurencja dla Nightbreakerów, dobre światło i jak na ironię bardziej białe niż Sportlighty dają...Wysłane z mojego HUAWEI CAN-L11 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi