Sulejman Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam mam pytanko czy manetki z tempomatem i moduł do nich z a4 b7 będzie pasował do mojej a4 b6 ? bo chciałbym uruchomić full fisa
adadur Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Ale po co ci modul? Kupujesz manetke kodujesz i masz full fisaWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Sulejman Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Mam moduł bieda edition do której nie mogę zamontować manetki tempomatu w pobliżu mam złomowisko i tam stoi anglik a4 b7 sedan z pełnym wyposażeniem i gościu za wszystko chce 150 zł. Dlatego się pytam, czy bedzie pasowało ? Edytowane 29 Lipca 2017 przez Sulejman
adrian_pt Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Jeśli sam fis to tylko manetka. Może być od B7. A jeśli tempomat to jeszcze moduł. Który jest który i co z czym pasuje jest w temacie o montażu tempomatu na forum. Nie ma dużo czytania
adadur Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 A bo sztuka to jeszcze wiedzieć czego sie chce [emoji6][emoji16]Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi