Mistic Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam, jak w temacie, Nie dzała mi lewy tylny stop, żarówka jest wporządu, podłaczyłem prawa lampe z lewej strony i działa, jaki moze byc powód? posprawdzałem te wszystki styki i niby jest ok a nie swieci
Arek8888 Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Miałem identyczny problem, żarówka w lampie nie świeciła, chyba że popukałem w nią ręką, wtedy na chwilę się zaświecała. Podłączona bezpośrednio do akumulatora świeciła. Wymiana żarówki wyeliminowała problem w 100 %, więc zacznij od tego
adadur Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Podłączył z drugiej strony to raczej nie żarówka ni nic w obrebie lampy. sprawdź napięcie na wtyczce dalej to wiazkaWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
kdawid Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 30.07.2017 o 17:54, Mistic napisał: Witam, jak w temacie, Nie dzała mi lewy tylny stop, żarówka jest wporządu, podłaczyłem prawa lampe z lewej strony i działa, Dobrze rozumiem ? Podłączyłeś prawą lampę na lewą stronę i wszystko działa? A jak podłączysz lewą to nie? Jak tak to ewidentnie jest coś nie tak w lampie. Posprawdzaj dokładnie styki zarówno w kostce jak i pod żarówką. Wyczyść wszystko dobrze. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez kdawid
Rekomendowane odpowiedzi