GRazny Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Mam drobne pytanko - czy montował ktoś może oryginalny podłokietnik na tunelu nie przystosowanym do niego? jakieś małe rezanko...bo nie znalazłem na forum...
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A nie łatwiej kupić z tunelem :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 no troszke z ceną przesadzają... a z kolorem trafić to w ogóle loteria...
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 zdejmij popiolke i zajrzyj może wystarczy wyrąbać dziurę i przykręcić , a zdrugiej strony nie mogles kupić budy z podłokciem
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kerczi to napewno robił. Zresztą w serwisie jak domontowujesz podłokietnik to też robią dziure a nie wymieniają tunelu (nawet w ETCE jest napisane że do samodzielnego montazu). Jest to bardzo łatwe bo podłokietnik i tak ma maskowanie wiec nie ma śladu po rezaniu. A jeśli posiadacze B5 jesteście tacy mądrzy to znajdzcie mi podłokietnik do b6/b7 w przyzwoitej cenie do tego jeszcze z tunelem... Praktycznie niemożliwe... Pozdrawiam serdecznie :>
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ciężko będzie jak patrzyłem to komplet waha się od 500 w górę ;(
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 nio własnie i to jest największy kłopot... też kiedyś sobie myślałem że brak podłokietnika to żaden kłopot bo sobie dokupie... ceny są niestety zabójcze jak za taki kawałek plastiku... :kwasny: a co do montażu to jest to bardzo proste
GRazny Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dzięki Siemian... Patryku... mam nadzieję że jak będziesz zmieniał to podłokietnik nie będzie priorytetem temat do zamknięcia...
Rekomendowane odpowiedzi