Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co może być do wymiany ? Check

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dziś zapalił mi się Check w czasie jazdy , a przedtym przy obrotach około 2000 słyszałem takie lekkie świsty , a jak przestało to zapalił się właśnie Check :/. Podłączyłem pod komputer i wyskoczyły mi takie błędy , właściwie nie do końca rozumiem co to , z moich wniosków wyglada na katalizator :/ 

https://photos.app.goo.gl/K4ixrJ8O9mbRgfTG3

Edytowane przez kevox1
Opublikowano

Ale jakie błędy?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Nie dziala
Jednak działa, to pierwszy raz Ci się przydarzyło ? bo dwa ostatnie błędy to niewydajność katalizatorów
Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Gregory87
Opublikowano

Tak pierwszy raz 

Opublikowano

Kiedyś musi być ten pierwszy raz, ten typ tak ma :) na początku do sprawdzenia sondy następnie do wykonania test katalizatorów i trzecia rzecz to błąd 17550 - do sprawdzenia szczelność układu dolotowego, przepustnica, przepływka itp 

Opublikowano
9 minut temu, Gregory87 napisał:

Kiedyś musi być ten pierwszy raz, ten typ tak ma :) na początku do sprawdzenia sondy następnie do wykonania test katalizatorów i trzecia rzecz to błąd 17550 - do sprawdzenia szczelność układu dolotowego, przepustnica, przepływka itp 

Dzięki wielkie za jakaś podpowiedź , Hmm ciekawe jak kosztowne są te przyjemność :/ a szczególnie szczelność układu dolotowego. 

Opublikowano

Masz lpg?

Opublikowano
3 minuty temu, kt65c453 napisał:

Masz lpg?

Nie mam. Czysta benzyna ?

Opublikowano

Nie za ciekawe te błędy szczególnie ostatni dotyczący skrzyni i uszkodzonego konwertera.

Mnie to kosztowało od groma kasy i pól roku gwarancji w a po pół roku skrzynia znowu się rozyebała :facepalm:

Opublikowano

A jak ostatnio był wymieniany olej w skrzyni to możliwe że ten błąd może wyskoczyć z konwerterem ? 

Opublikowano

Nie nie ma nic do oleju to mechaniczny błąd konwertera musiał dobrze dostać po pyzdzie