WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 9 godzin temu, tomekxp2 napisał: Kamerka super Kamerka nawet nawet, bezprzewodowa z aliexpres, banalne podłączenie, nie ciągnąłem żadnych kabli, plus pod napięcie z tylnej wycieraczki, reszta przy radiu jedna rzecz ja różni od innych jak widze na forum to ze nie ma pasków prowadzących, bo to zależy od kamerki, ale nawet lepiej to wyglada tak 1 godzinę temu, Norbas napisał: Trochę gratow wpadlo Tak, wpadło i jeszcze wpadnie, dziś przychodzą owalne końcówki wydechu ULTER w Chromie, zobaczymy jak przy czarnym będzie to wyglądać, najwyżej dyfuzor pójdzie w srebrny Mat 1 godzinę temu, Kędzior napisał: nie za mocne te ledy? Nie walą po oczach? Ledy 4500 od TOMNIKA, według mnie najlepsza barwa, zdjęcie trochę przeostrzyło ale jest naprawdę Ok polecam, jak będzie kiedy okazja to zrobię lepsze zdjęcie lepszym aparatem Godzinę temu, muunv napisał: Fajna sztuka I masa planow Panie o.O Powodzenia w realizacji! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki, stale czegoś mało
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Faktycznie na zdjęciu widać led w tablicy jakby świecił bardzo mocno, w rzeczywistości wyglada to naprawdę dobrze i naturalnie, swiatlo nad tablica nie "rzuca" się mocno w oczy pojazdom jadącym za mna i jest "białe" jak powinno być, sam led w środy również, pare dni po przejściu ze zwykłych żarówek ciężko się przyzwyczaić ale ogólnie na plus, jestem zadowolony a wykonanie modułów od tomnik na wysokim poziomie, jak i doradztwo w zakupie
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Suba z Q5 masz podpiętego pod zwykłe ori audio, czy Bose? Różnica znacząco zauważalna ? Ładna sztuka "paski prowadzące" przy kamerce akurat znacznie ułatwiają cofanie na centymetry, więc lepiej je mieć niź nie mieć przy podpinaniu nie dawałeś + pod światło cofania ? Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez KoJ@K
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak, sub mam podpięty w kostke do wzmacniacza w boczku bagaznika mam nagłośnienie harman, nie bose, jak dla mnie różnica jest bardzo zauważalna, nawet osoby mające bose słyszą różnice, jak dla mnie za ta kasę i bez jakichkolwiek "skrzynek" w bagażniku to rewelacja, wymienię jeszcze przednie głośniki w drzwiach na jakieś lepsze pod rnse 4ohm i więcej mi nie potrzeba mialem Bang&Olufsen w b8 i jak dla mnie gra porównywalnie, w b&o lepszy był tylko sopran jak nie masz daleko to zapraszam, odepniemy wtyczkę i porównasz z i bez q5 dzieki Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) 20 minut temu, KoJ@K napisał: Suba z Q5 masz podpiętego pod zwykłe ori audio, czy Bose? Różnica znacząco zauważalna ? Ładna sztuka "paski prowadzące" przy kamerce akurat znacznie ułatwiają cofanie na centymetry, więc lepiej je mieć niź nie mieć przy podpinaniu nie dawałeś + pod światło cofania ? Nie, woszu gdzieś wspominał żeby nie dawać plusa do kamerki pod swiatlo cofania bo są często zakłócenia, nie wiem czym spowodowane. No i miałem mniej roboty bo nie trzeba było przeciągać kabla nigdzie tylko wpiąłem się pod wycieraczkę, plus i masa są tam stałe po zapłonie, a sygnał wycieraczki dochodzi osobno na innych pinach co do pasków to niestety nic już nie zrobię, taka kamerkę kupiłem Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez WydRos
tazzi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ale się rozpisałeś na tym wyposazeniuuuu ? ale śliczna sztuka! ?
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 8 godzin temu, WydRos napisał: No i miałem mniej roboty bo nie trzeba było przeciągać kabla nigdzie tylko wpiąłem się pod wycieraczkę, plus i masa są tam stałe po zapłonie, a sygnał wycieraczki dochodzi osobno na innych pinach No ale to skąd kamerka wie kiedy ma się załączyć w momencie wbicia wstecznego, jak mówisz że na wycieraczce jest stały + ??
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 10 minut temu, tazzi napisał: Ale się rozpisałeś na tym wyposazeniuuuu ? ale śliczna sztuka! ? Bo tyle tego wyposażenia jest hehe Dzieki 4 minuty temu, KoJ@K napisał: No ale to skąd kamerka wie kiedy ma się załączyć w momencie wbicia wstecznego, jak mówisz że na wycieraczce jest stały + ?? Bo sygnał wstecznego podpinasz pod moduł od woszu który jest przy rns-e:) a sygnał z wstecznego bierzesz z MCE z pod kierownicy : ) w razie czego służę pomocą ?
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Panowie No i znów coś wpadło Klubowa Ramka tablicy Nowe końcówki ULTER N1-57 95x65, jeszcze w tym tygodniu postaram się je wpakować na wydech Do tego mały modzik, zawsze wkurzało mnie ze nie mam gdzie dać telefonu w aucie, a jak ktoś dzwoni to nie widze/słyszę bo radio gra, miałem kiedyś uchwyt na magnes w kratkę nawiewu ale nie spisywał się bo odpadał, wpadłem na pomysł żeby kupić fajny magnes i wykorzystać uchwyt na telefon który i tak do niczego nie służy , wiec, rozebralem, wybebeszylem, wstawiłem równo magnes i przykleiłem klejem na ciepło, teraz telefon przykładam do uchwytu i się trzyma, można również rzucić klucze, e-pete czy inne metalowe coś mam niewidoczny uchwyt : ) Gdyby kogoś interesowało to magnes na zdj ma 50x25x5 ale spokojnie wejdzie większy Jutro maja wpaść podgrzewane spryski mgielkowe Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez WydRos
tazzi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przyjacielu zwolnij? lecisz z tematem jak szalony! Ale mi to się bardzo podoba Obserwujemy!
WydRos Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 To moja nie pierwsza a4:) była b6 potem b7 znów b7, b8 i powrót do b7, która zostanie u mnie na dłużej, tylko trzeba ją dopieścić ? Poprzednie nie były dopieszczane wiec ta bedzie ? zwolnimy jak braknie pomysłów ???
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 No i są probowalem wyciągnąć bardziej, schować bardziej ale ta konfiguracja była najlepsza, równo z dokładka jak dla mnie owalne końcówki duuuuzo bardziej pasują do b7 niż okrągłe No i klubowa ramka na pokładzie
FroS-t Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jak dla mnie mocno średnio wyglądają te jajka, jedyne miejsce gdzie mi sie owal podoba to na d*pie RS4, ale to tylko Moje zdanie.
krakus4891 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kolego wrzuć foty jak wyglądają zamontowane te siłowniki....i od razu namiary na nie i te sprężyny, bo zaraz inni będą o to prosić ps. dzięki za odp. na privie...;)
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 A jak dla mnie owal wlasnie pasuje, okrągłe wyglądają jak z lanosa, wolałbym już seryjne z BRD albo podwójny z s4 niż okrągłe, nie wpadały mi w oko od początku, dopiero jak zobaczyłem owalne to się zdecydowałem, du.. b7 jest nawet szeroka i ładnie to gra i nie zmieniamy dyfuzora
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) 25 minut temu, krakus4891 napisał: Kolego wrzuć foty jak wyglądają zamontowane te siłowniki....i od razu namiary na nie i te sprężyny, bo zaraz inni będą o to prosić ps. dzięki za odp. na privie...;) Siłowniki wziąłem z tego linka https://silowniki.eu/audi-a6-c6-04-11-kombi-krosno-24520 sprezyny kupiłem na forum ale można doprosić się w Firmie penta,http://www.penta-polska.pl/ , gdyby nie wyszło to jest opcja szukać po nr ( 8020.20x032 )gdzie indziej albo znaleźć coś takiego "sprężyny dł 45 mm fi wewnętrzna 13 mm, grubość drutu 2,1 mm. Sprężyny muszą mieć 120 Nm - 240 Nm tzn. 120 Nm to jest siła którą potrzeba użyć aby ugiąć sprężynę, a 240 Nm to siła potrzebna aby maxymalnie ścisnąć sprężynę. " Zdjęcie nie mojego autorstwa ale wyglada to tak, z tym ze ja mam ta sprężynę u góry teleskopa, którą trzyma oring nałożony na teleskop żeby nie zjeżdżała, i jedna podkładkę(wystarczy w zupełności, zobaczymy na zimę co będzie) w innym kolorze która pasuje A tak wyglada to u kacperbdg, (mam identycznie) pisze w poście ze kupił sprężyny na Allegro, wiec można spróbować poszukać tam ? Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 23 minuty temu, FroS-t napisał: Jak dla mnie mocno średnio wyglądają te jajka, jedyne miejsce gdzie mi sie owal podoba to na d*pie RS4, ale to tylko Moje zdanie. Tobie Fros-t, zauważyłem na forum, dużo rzeczy nie pasuje u innych
Kędzior Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Końcówki moim zdaniem fajnie pasują.
krakus4891 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 25 minut temu, WydRos napisał: Siłowniki wziąłem z tego linka https://silowniki.eu/audi-a6-c6-04-11-kombi-krosno-24520 sprezyny kupiłem na forum ale można doprosić się w Firmie penta,http://www.penta-polska.pl/ , gdyby nie wyszło to jest opcja szukać po nr ( 8020.20x032 )gdzie indziej albo znaleźć coś takiego "sprężyny dł 45 mm fi wewnętrzna 13 mm, grubość drutu 2,1 mm. Sprężyny muszą mieć 120 Nm - 240 Nm tzn. 120 Nm to jest siła którą potrzeba użyć aby ugiąć sprężynę, a 240 Nm to siła potrzebna aby maxymalnie ścisnąć sprężynę. " Zdjęcie nie mojego autorstwa ale wyglada to tak, tym ze ja mam ta sprężynę u góry teleakopa, która trzyma oring nałożony na teleskop żeby nie zjeżdżała, i jedna podkładkę(wystarczy w zupełności, zobaczymy na zimę co będzie) w innym kolorze która pasuje Rozumiem ze tez z A6C6 podejdą P&P do B7 avant....?
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Potrzebujesz właśnie takie, do a6 c6 są o takiej sile bo klapa jest cięższa tak, główki siłowników wchodzą na miejsce starych p&p Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez WydRos
Rekomendowane odpowiedzi