Jumis Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Koledzy proszę o podanie mi numery kompletnej półosi oraz innych które podejdą do tej skrzyni. Pozdrawiam
Jumis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dzięki za informacjeWysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Jumis napisał: Dzięki za informacje Wysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka Kolego jak chcesz uzyskać pomoc to pisz w odpowiednim dziale jest taki dział https://a4-klub.pl/forum/123-dział-numerów-części/ to po pierwsze a po drugie w tym przypadku powinieneś podać kod skrzyni jaką posiadasz ... Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez OLIVER
Jumis Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Kolego jak chcesz uzyskać pomoc to pisz w odpowiednim dziale to po pierwsze a po drugie w tym przypadku powinieneś podać kod skrzyni jaką posiadasz ...[emoji6]Wydawało mi się że w 2.5 wychodziła tylko jedna skrzynia szóstka.Wysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 5 minut temu, Jumis napisał: Wydawało mi się że w 2.5 wychodziła tylko jedna skrzynia szóstka. Wysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka Noo może ,może ale ja nie jestem wszech wiedzącym a etka podaje tylko do kodu skrzyń ...
OLIVER Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Tu masz wszystkie prawe w tym roczniku tyle znalazłem ...Może to Ci pomoże
Jumis Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Tu masz wszystkie prawe w tym roczniku tyle znalazłem ...Może to Ci pomoże DziękiWysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 A tu masz po kodzie silnika Pozycja 1 z literkami DT została zastąpiona literkami LX od roku 2010
Jumis Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jesteśmy w stanie po numerze vin rozwiązać ten problem? WAUZZZ8DZYA081838
Rekomendowane odpowiedzi