kw251 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dzień Dobry, przy zapłonie lub odpalaniu coś wyje w samochodzie. Poprzedni właściciel mówił że to wydech ale wszystko wydaje się w porządku. może spotkaliście się z czymś takim? nie zawsze to się dzieje ale często szczególnie po dłuższej przerwie.
stachu86 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jesli wyje jak turbina/odkurzacz to jest to pompa SAI. Tez mam podobny objaw. Zawsze wyje kiedy silnik jest nierozgrzany. Jak zgasze auto od razu po zapaleniu to jeszcze slychac jak wirnik wytraca obroty. Jesli to SAI to albo naprawa albo zaslepienie i dalsza jazda.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
adrian242424 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Czy wycie dobiega jakby z tyłu samochodu i towarzyszy w czasie odpalania? Jeśli tak, to na 100% pompa paliwa, czasami wystarczy wymiana filtra jeśli nie pomoże to nowa pompa.Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka
blanky Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Pompa pompa tak wyje. Wymiana filtra nic nie pomogla ale slychac ja tylko przy odpalaniu i tak juz ze 2 lata. ..Jezdze na LPG pewnie dlatego agonia trwa tak dlugo
Rekomendowane odpowiedzi