merus78 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich, mam w samochodzie navi ktora czytkim ma umiejscowiony w bagazniku po lewej strony zaś wyswitlacz jest pomiedzy zegarami. Nie mam do niej plyty i zastanawiam sie czy wogole watro podejmowac temat i kupic plyte do tej navi. Prosze tez o podanie nazwy tego ustrojstwa bo na aukcjach widze ze sa plyty do mmi, rns itp.
grzechu_811 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Masz BNS 4.x - pasują wszystkie płyty Teleatlas DX - np.: http://allegro.pl/item528331964_blaupunkt_teleatlas_pl_cz_2008_2009_dx_vw_mfd_mcd.html ... ale taniej można je dostać w sklepie rapidshare lub torrent ;-)
Kocky Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie mam do niej plyty i zastanawiam sie czy wogole watro podejmowac temat i kupic plyte do tej navi. Warto pod jakim względem? Mapa 2008/2009 jest już całkiem niezła. Może niedługo pojawi się nowsza wersja. Na tyle co jej używam to mi wystarcza.
GRazny Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie mam do niej plyty i zastanawiam sie czy wogole watro podejmowac temat i kupic plyte do tej navi. Warto pod jakim względem? Mapa 2008/2009 jest już całkiem niezła. Może niedługo pojawi się nowsza wersja. Na tyle co jej używam to mi wystarcza. muszę potwierdzić - pokrycie terenu zdecydowanie lepsze... aż automapy nie chce mi się wyciągać...
Kocky Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 aż automapy nie chce mi się wyciągać... Do Automapy nie ma porównania. Chociażby, że numeracja budynków w teleatlasie dx 2008/2009 to rzadkość niestety ale zapewne w nowszych wersjach to będą najbardziej uaktualniać
merus78 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 dziekóweczka grzechu_811 . :> Jak to nie wypali to zawsze jest giełda rtv a tam wszystko kupisz
Rekomendowane odpowiedzi