muunv Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Mam problem odwieczny z kostka air bag pod fotelem kierowcy. Co skasuje blad, to od nowa na kazdym dolku wywala. :bad: Zadne rozpinanie kostki i podlaczanie na nowo tez nic nie daje. Ma ktos jakis patent na to? :help: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ominięcie kostki i lutowanie przewodówWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
chudy92 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Wtedy trzeba będzie używać lutownicy do wyjęcia fotela Może lepiej kupić nowe wtyczki i od nowa je zarobić?
adrian_pt Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Albo podoginać piny w środku, bo pewnie przez to nie ma styku. Stąd błędy.
MariuszKK Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Albo kostka ma wyłamane zabezpieczenie i się nie zapina poprawnie. Można przyczepić kable opaską zaciskową do obudowy gniazda
muunv Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 Albo kostka ma wyłamane zabezpieczenie i się nie zapina poprawnie. Można przyczepić kable opaską zaciskową do obudowy gniazda [emoji3] Masz na mysli trytytke? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MariuszKK Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Tak, trytytką przypiąłem całą wiązkę, bo kiedyś podczas przesuwania fotela pasażera poducha się wypięła i wyskoczył błąd na zegarach. Na razie jest ok
muunv Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 Dzis przy tym pogrzebie, skasuje blad i zobaczymy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jacek70 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Przeczysć styki ( tylko nie zrób zwarcia bo będzie bum ) połącz kostkę na nowo umocuj pod fotelem i powinno być po problemie.
Rekomendowane odpowiedzi