tomo69 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Warsztat godny polecenia Myśliński Serwis, gościu specjalizuje sie tylko i wyłącznie markami z kocernu VAG ( Audi, WV, Seat, Skoda) Piastów, Grunwaldzka róg Leśmiana 23 Wymieniłem u niego kompletny rozrząd wyniosło mnie to 400 zł, oraz przeglad za 180 zł tak więc ceny bardzo konkurencyjne, oczywiscie bardzo rzetelna i fachowa robota, jedyny mankament to dość długi czas oczekiwania w kolejce( długie terminy), ale to chyba coś o tym świadczy ze mamy doczynienia z profesjonalistą. polecam
dziku Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wymieniłem u niego kompletny rozrząd wyniosło mnie to 400 zł, oraz przeglad za 180 zł 400zł za rozrząd to za samą robotę tak? co w ramach tego przeglądu za 180 zł?
Jacor Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Również polecam, pare rzeczy tam robiłem wszystko jak najbardziej oki. tylko tak jak kolega napisał trzeba sie trochę uzbroić w cierpliwość i miesiąc wcześniej planować naprawy
elmatador Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Znakiem tego fachowiec tyle że jak się komuś auto zepsuje to miesiac bedzie czekał i autobanem do pracy śmigał. Więc może dobry warsztat ale nie do końca moim skromnym zdaniem.
kokos Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 to znajdz takiego ktory jest dobry i Cie z ulicy przyjmie od reki :gwizdanie:
elmatador Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 2 miesiące to tak jak za PRL, oczywiście przyznaje warto czekać bo to bardzo dobry warsztat.
Bartek85 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie polecam tego warsztatu. Koleś wymieniał mi wałek rozrządu i wstawił jakieś gówno z Intercars. wałek po 20.000 wytarł się na 2 krzywkach ( był nieutwardzony, albo źle zamontowany) a szanowny Pan nie chce mi uznać reklamacji. zwala wszystko na IC a IC na niego. Ogólnie strasznie niesympatyczny facet nastawiony tylko i wyłącznie na zysk!!! nigdy nie wrócę do tego chama i prostaka!!!!
Rekomendowane odpowiedzi