Jan_Niezbędny Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, Audiczka jest w moich rękach niecałe 3 tygodnie w tym czasie został wymieniony kompletny rozrząd i hamulce przód oraz felgi zmienione na 17 s-line. Przy okazji wizyty w warsztacie Dan V.A.G. samochód został poddany chip tuningowi. Dziś doszły kolejne części tj. dystanse 10mm przód i 20 mm tył. Im więcej czytam tym więcej zamawiam siłowniki do otwierania tylnej klapy zamówione a tutaj zdjęcie na szybko Plany.... Wymiana podsufitki na czarną, żarówek na ledy, "prowadzenie do domu", no i na koniec najważniejsze moc.... wydech, fmic, turbo, dp itd... edit: zachorowałem na dokładkę z cupry Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Jan_Niezbędny dadana treść
rrrudy25 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zapowiada sie ciekawie ,bede obserwował W tym sezonie planujesz pakiet mocy?
Jan_Niezbędny Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Patrząc racjonalnie na budżet to chciałbym się wyrobić do końca roku. Pozbierać wszystkie graty i wtedy za jednym zamachem zrobić. A wtedy zostanie tylko nitro. Ale na wszystkie te modyfikacje potrzeba worka pieniędzy . A teraz bardziej przyziemnie to koła na zimę, mam ori felgi 16 muszę je pomalować proszkowo i kupić opony. A nawet nie wiem jaki kolor wybrać czarny biały czy zostać przy srebrnym. edit: jeszcze aku do wymiany bo zimy nie przeżyje. A dodatkowo przy odpaleniu napięcie tak spada na pompie abs ze potrafi błąd wywalić z hamulców Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Jan_Niezbędny reedycja
rrrudy25 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nooo długa droga przed toba....Nie inwestuj w 16' bo zaraz bedziesz pchał wieksze heble i gdzie to założysz[emoji23]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Jan_Niezbędny Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Długa długa ..... a na 16 zimę chce przelatać malowanie proszkowe w robocie mam za free więc na obdrapanych wstyd jeździć. A jak pomaluje to lepiej później sprzedam
Jan_Niezbędny Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Fakt iż nie mogę znaleźć zderzaka nie daje mi spać ale znalazłem na alle coś takiego i to w kolorze Muszę się nad tym dobrze zastanowić czy nie będę później pluł sobie w brodę że nie poczekałem Kolejny problem to podłokietnik wystarczy nowy przycisk za 20 pln z alle.. ?? czy czegoś jeszcze brakuje ?? edit; kolejne graty wjechały sam jestem ciekaw czy będzie działać Edit: Siłowniki zamontowane. Maly bajer a cieszy. edit: Podłokietnik naprawiony Aku do wymiany ;/ Edytowane 5 Września 2017 przez Jan_Niezbędny
Jan_Niezbędny Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Brudno, zimno mokro ale aku wymieniony i dystanse na aucie http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/9/8/9313324_20170908_103324.jpg Jeszcze tylko opony do wymiany bo poprzedni właściciel przyoszczędził i za wąskie są
Jan_Niezbędny Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 8 godzin temu, pezet202 napisał: Powodzenia w modach Dzięki na pewno się przyda, teraz czekam na zderzak i końcówki
pezet202 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Godzinę temu, Jan_Niezbędny napisał: Dzięki na pewno się przyda, teraz czekam na zderzak i końcówki Ja już wydech 1.8T zabezpieczyłem srebrzanką, a dzisiaj wróciłem od lakiernika i dokładka na 2 kominy zamontowana w poniedziałek zamawiam końcówki Ulter 90 i za tydzień montaż wydechu
Jan_Niezbędny Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Niestety mod z siłownikami okazał się porażką = nie działają. W aucie wymieniłem termostat o ori po 15 latach przestał działać i czujnik biegu wstecznego. Wskoczył też pakiet zima. Ori biedronki zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Wskoczyły nowe zimówki i dywaniki gumowe petexa. Hidy wyleciały bo sypały strasznie błędami na pompę abs a to może się źle skończyć. Wstawiłem osram cool blue i night breaker. Świeci pięknie. Teraz czekam na montaż fmica
eryczek93 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Powodzenia w modach Które hidy tak Ci siały błędami? Ja mam hidy od ponad 2 lat i nie mam żadnych błędów jedyne co to zakłócają mi radio Ps. Mod z siłownikami przy tych temperaturach (~0) niestety działa słabiej niż w lato, nie przejmuj się Ile Nm masz siłowniki i ile podkładek ? Zerknij w mój temat mój komplet elegancko śmiga nawet teraz przy ujemnych powoli, bo powoli ale otwiera klapę
Jan_Niezbędny Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 W dniu 5.12.2017 o 11:09, eryczek93 napisał: Powodzenia w modach Które hidy tak Ci siały błędami? Ja mam hidy od ponad 2 lat i nie mam żadnych błędów jedyne co to zakłócają mi radio Ps. Mod z siłownikami przy tych temperaturach (~0) niestety działa słabiej niż w lato, nie przejmuj się Ile Nm masz siłowniki i ile podkładek ? Zerknij w mój temat mój komplet elegancko śmiga nawet teraz przy ujemnych powoli, bo powoli ale otwiera klapę Hidy miałem vertexa slim a siłowniki z alle jakis komplet gotowca
Jan_Niezbędny Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 Zima mroźna,dzień krótki i garażu zimno... Ale udało się zlikwidować baldachim z nad głowy i wskoczyła czarna podsufitka z kompletem plastików od s4. Dodatkowo na auto została położona powłoka hydrofobowa gtechniq exo v3
Rekomendowane odpowiedzi