marezo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam mam pewien problem ,po dolozeniu pleniego fis wyskoczyl mi blad hamulca "bremes" wszystko sie udalo zakodowac, tylko tego nie mozna, zeruj to kodowanie z tego powodu swieci esp i abs i ikonka recznego mruga, nie moge sobie z tym poradzic prosze o pomoc pzdr * Od kiedy to w dieslach montuje się LPG ? Tak wynika z Twojego profilu - Łukasz
OLO_GDA Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 uzyj jakiejs interpunkcji bo nie za bardzo wiadomo o co chodzi..
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 zrobiłeś wszystko według instrukcji która jest tutaj ?? => http://www.a4-klub.pl/smf/b6_wymiana_przelacznika_wycieraczek_i_odblokowanie_pelnego_fis-t24989.0.html przyjedź na spota krakowskiego w Niedziele to moze coś sie uda wymyśleć
lukaszr Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Trzeba odpowiednio wszystko zakodować i będzie dobrze. Ten post zawiera m.in. informacje co musisz zrobić: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_wymiana_modulu_kierownicy_pod_tempomat_kierownice_multifunkcyjna-t23501.0.html;msg285038#msg285038 Przede wszystkim zobacz jakie są błędy.
marezo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wszystko zrobilem tak jak nalezalo weglug tycjh postow z klubu i to kilka krotnie ale dalej swieci ten blad hamulca nie mam abs i kontrora trakcji nie dzial.
lukaszr Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wszystko zrobilem tak jak nalezalo weglug tycjh postow z klubu i to kilka krotnie ale dalej swieci ten blad hamulca nie mam abs i kontrora trakcji nie dzial. Jeszcze raz powtórzę sprawdź błędy i zrób to samo co w linku co Tobie podesłałem (m.in. poza aktywacją tempomatu). Musisz zrobić dokładnie tak jak jest to opisane.
marezo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 zrobilem wlasnie z tego ci mi wyslales kilka krotnie fis sie odblokowal ale przy kodowaniu abs cos go zeruje spowrotem i wyskakuj bledy wieczor jade podloczyc go do innego goscia zobaczymy czy on cos wymysli[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 15:52_________________________________________________Witam dalej mi ten blad wyskuje 1044 778 wykasowac sie da ale powracaja dalej nie mozna znalez przyczy ny
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Problem zostal rozwiązany na spocie , kodowalismy wszystko jeszcze raz i problem znikł :gwizdanie: zamykam
Rekomendowane odpowiedzi