daras21 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Myślę nad wstawieniem Downpipe ale jest cholernie drogi a wiec myślę nad tym żeby rozciąć stary katalizator wyciągnąć wkład i z powrotem ładnie pospawać ,co o tym myślicie. Bd zdawać to egzamin czy za dozę zawirowania spalin powstaną bo pucha za duża ?
toman Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Czy ja wiem czy taki drogi.. PW :-)Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
stachu86 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Wstaw dp i nie kombinuj. Dodatkowo kup oszukajke ale taka 90 stopni. Dziala. Bez koniecznosci ingerowania w soft.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
damcio335a Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Godzinę temu, stachu86 napisał: Wstaw dp i nie kombinuj. Dodatkowo kup oszukajke ale taka 90 stopni. Dziala. Bez koniecznosci ingerowania w soft. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka mam własnie taki i dp mam od pół roku, check zapalił się dwa razy ale kleme z akumulatora ściągam i zaraz zakładam i check znika
stachu86 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Masz LPG?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
daras21 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 5 godzin temu, stachu86 napisał: Masz LPG? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka tak jest zamontowane
stachu86 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 To masz odpowiedz ;-) lpg nie wyregulujesz tak jak benzyne i czasem wyjdzie poza zakres i wywali checka. U mnie nie ma lpg. Mam bledy w ecu od sondy 2 ale przekroczenia sa sporadyczne i nie wywala kontrolki na blacie.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
daras21 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 10 minut temu, stachu86 napisał: To masz odpowiedz ;-) lpg nie wyregulujesz tak jak benzyne i czasem wyjdzie poza zakres i wywali checka. U mnie nie ma lpg. Mam bledy w ecu od sondy 2 ale przekroczenia sa sporadyczne i nie wywala kontrolki na blacie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka drugą sonde i tak mam wplanie wyłączyć w ecu wiec sypania błędów nie bd chodzi tlko o to czy pusta pucha bd zdawac egzamin czy musi byc dp
stachu86 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Obilo mi sie o uszy ze w puszcze po kacie beda zawirowania niekorzystne na turbiny. Ile w tym prawdy to nie wiem. Dp kosztuje 300zl wiec nie jest to jakis dramat. A ten z jednym gwintem to jeszcze tanszy.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
daras21 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 3 minuty temu, stachu86 napisał: Obilo mi sie o uszy ze w puszcze po kacie beda zawirowania niekorzystne na turbiny. Ile w tym prawdy to nie wiem. Dp kosztuje 300zl wiec nie jest to jakis dramat. A ten z jednym gwintem to jeszcze tanszy. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka okej dzieki za info
wrestling1000 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Nie bedzie zadnych zawirowan. Zamiast ciac mozna wybic srodek
Rekomendowane odpowiedzi