Sidżej Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Witajcie Wstawiłem hidy do auta. Błąd wywaliło, spalone żarówki. Mam kilka pytań 1. Raz się włączaja obydwie strony, raz jedna. Zależy od farta . Dlaczego? 2. Błąd spalonej żarówki świeci się ciągle wraz z pikaniem, pukaniem z okolic zegarów, kierownicy. Podobno test żarówek, można to wyłączyć? Te zgrzytanie już mnie dobija 3. Na ekranie tam gdzie ustawia się temperaturę blednie ekran i powraca do normy. Tak jak by spadek napięcia był. To wszystko normuje się gdy tylko wyłącze światła bądź otworze drzwi. Ktoś miał taki przypadek? Liczę na waszą pomoc
marcin_franz Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Najlepiej wywal hidy i kup porządne żarówki,a pozbedziesz się kłopotów i przy okazji będziesz coś widział na drodze, nie mówiąc już o nie oślepianiu innych kierowców.
Sidżej Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 Widoczność jest o wiele lepsza po włożeniu zenonów i uprzedzam twoje zdanie nie oślepiam, dobrze ustawione i sprawdzone. Interesuje mnie jak naprawić te spadki napięcia
Rekomendowane odpowiedzi