lewiatan1989 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Serio? Na deal idzie? Co tam masz na oku dalej?
qruku Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Odżyło moje dawne marzenie ale zobaczymy co z tego wyjdzie 3
niwet Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 3 godziny temu, qruku napisał: Odżyło moje dawne marzenie ale zobaczymy co z tego wyjdzie Ja już też parę razy się borykałem z sprzedażą mojej b7 na rzecz wymarzonego auta i co ciekawe nie jest ono z stajni audi, a bmw Ale po tym jak człowiek pomyśli co ma włożone i większość planów która jeszcze nie ujrzała światła dziennego to odpuszcza z tym pomysłem 1
qruku Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 W dniu 4.10.2019 o 20:52, lewiatan1989 napisał: Nooo klasyk Chyba się starzeje W dniu 4.10.2019 o 22:00, niwet napisał: Ja już też parę razy się borykałem z sprzedażą mojej b7 na rzecz wymarzonego auta i co ciekawe nie jest ono z stajni audi, a bmw Ale po tym jak człowiek pomyśli co ma włożone i większość planów która jeszcze nie ujrzała światła dziennego to odpuszcza z tym pomysłem No to nie są proste rzeczy Przyznaj się co to za bmka Ci chodzi po głowie
niwet Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Teraz, qruku napisał: Chyba się starzeje No to nie są proste rzeczy Przyznaj się co to za bmka Ci chodzi po głowie M3 e46 1
qruku Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 5 minut temu, niwet napisał: M3 e46 Legenda
niwet Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Teraz, qruku napisał: Legenda Wiadomo ale za szkoda byłoby mi chyba tym jeździć jako daily
qruku Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 28 minut temu, niwet napisał: Wiadomo ale za szkoda byłoby mi chyba tym jeździć jako daily Wiadomo, szkoda tyrać codziennie. Wprawdzie nie e46 ale może Cię trochę zmotywuje 2
niwet Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 @qruku ja jestem ciągle zmotywowany, ale portfel ma odmienne zdanie Nie stać mnie na dopieszczanie 2 samochodów, a w tym przypadku b7 i m3 Ale kolekcja ciekawa, a same w sobie e36 nie są takimi złymi samochodami ale m3 e30 to już kozak
qruku Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 37 minut temu, niwet napisał: @qruku ja jestem ciągle zmotywowany, ale portfel ma odmienne zdanie Nie stać mnie na dopieszczanie 2 samochodów, a w tym przypadku b7 i m3 Ale kolekcja ciekawa, a same w sobie e36 nie są takimi złymi samochodami ale m3 e30 to już kozak No niestety budżet nie jest z gumy, coś kosztem czegoś. Doskonale rozumiem dlatego b7 idzie na sell No a kolekcja bajeczna. Wszystko jednego gościa, ponoć ma jeszcze kilkadziesiąt taki rodzynków ...
niwet Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 1 minutę temu, qruku napisał: No niestety budżet nie jest z gumy, coś kosztem czegoś. Doskonale rozumiem dlatego b7 idzie na sell No a kolekcja bajeczna. Wszystko jednego gościa, ponoć ma jeszcze kilkadziesiąt taki rodzynków ... Dokładnie, ale następne auto po b7 to może będzie akurat m'ka Nic tylko pozazdrościć, a jakby to jeszcze wszystko było zglebione w german to praktycznie ideał Ale co oryginał to oryginał dla innych
qruku Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 3 godziny temu, niwet napisał: Dokładnie, ale następne auto po b7 to może będzie akurat m'ka Nic tylko pozazdrościć, a jakby to jeszcze wszystko było zglebione w german to praktycznie ideał Ale co oryginał to oryginał dla innych W takim razie trzymam kciuki Takie klasyki wg mnie tylko ori ale z tego co czytam tu i tam to dla kolegi zawsze jest za wysoko
niwet Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 8 minut temu, qruku napisał: W takim razie trzymam kciuki Takie klasyki wg mnie tylko ori ale z tego co czytam tu i tam to dla kolegi zawsze jest za wysoko Wzajemnie już takiego chorego bzika mam na punkcie tuningu że musi być nisko i szeroko
MarcinL Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Cześć Tlumiki ultera spawane masz Czy na te ich obejmy? Bo mi wczoraj było ciężko scisnac i chyba przyspawac muszę.
qruku Opublikowano 8 Października 2019 Autor Opublikowano 8 Października 2019 5 minut temu, MarcinL napisał: Cześć Tlumiki ultera spawane masz Czy na te ich obejmy? Bo mi wczoraj było ciężko scisnac i chyba przyspawac muszę. Cześć, przyspawane są.
qruku Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Samochodzik znalazł nowy ciepły dom Proszę o zamknięcie tematu
Adam87 Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 29 minut temu, qruku napisał: Samochodzik znalazł nowy ciepły dom Proszę o zamknięcie tematu Szkoda... Zanim pojawi się kłudka przy temacie to jaki plan na następne auto????
Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Szkoda że zamykasz temat miło się czytało. 1
qruku Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 23 minuty temu, Adam87 napisał: Szkoda... Zanim pojawi się kłudka przy temacie to jaki plan na następne auto???? Chciałbym Audi Coupe, ale takie wymarzone w miarę ogarnięte 2.8 v6 quattro kosztuje min 25k i to w cale nie w stanie kolekcjonerskim. Pewnie drugie tyle trzeba mieć żeby zrobić z tego lale Zobaczymy co czas przyniesie, narazie bez napinki, pewnie kupie jakieś zwykłe daily żeby do roboty jeździć te parę km. 4 minuty temu, Mordeliuss napisał: Szkoda że zamykasz temat miło się czytało. Dzięki, taki komentarz też miło przeczytać
Rekomendowane odpowiedzi