Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 mnie się to w ogóle nie podoba... Nie róbice z B7 Corrado albo Calibry... Dla mnie do takiego pakietu przydałaby się jeszcze wielka naklejka "PIONEER" na tylką szybe... Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Nie masz co tak porównywać tych pakietów. To nie jest laminat z allegro który po założeniu wygląda paskudnie, a auto wygląda jakbyś je obkleił plastikiem. Te części są naprawdę dobrze spasowane i dobrej jakości. Nawet porównywalnej z ori
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wiem wiem. Nie chodzi mi tutaj akurat o spasowanie i jakośc bo to jest na najwyższym poziomie. Chodzi mi tu bardziej o estetyke. Mnie się to poprostu w ogóle nie podoba. :)
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wiem wiem. Nie chodzi mi tutaj akurat o spasowanie i jakośc bo to jest na najwyższym poziomie. Chodzi mi tu bardziej o estetyke. Mnie się to poprostu w ogóle nie podoba. :) A ja jestem zdania ze nadaje charakteru B7 Poprostu B7 brakuje tego czegoś co ma B8. A taki pakiet to poprawia
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 myślę o takim myku: zderzak ori s-line dokładka Riegera ori listwy drzwiowe S4 (są większe niż s-line) cos takiego jak na fotce tylko zamiast tych progów byłyby listwy S4
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ale chyba bez tego badziewia na reflektorach... :confused4:
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 myślę o takim myku: zderzak ori s-line dokładka Riegera ori listwy drzwiowe S4 (są większe niż s-line) cos takiego jak na fotce tylko zamiast tych progów byłyby listwy S4 A miałem Ci pisać żebyś zrobił mixa To jest dobre rozwiązanie, ja jestem za
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 ale chyba bez tego badziewia na reflektorach... :confused4: jasne,jasne ,bez brewek i naklejki na przedniej szybie :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ale chyba bez tego badziewia na reflektorach... :confused4: jasne,jasne ,bez brewek i naklejki na przedniej szybie :gwizdanie: Nie ma sensu nawet o to pytać. To pewne że bez tego
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 A miałem Ci pisać żebyś zrobił mixa To jest dobre rozwiązanie, ja jestem za w zderzaku ori s-line cała robotę robi grill,natomiast tych dolnych "płetwek" w zasadzie nie widać,szczególnie w czarnym,taka dokładka Riegera mogłaby fajnie wyglądać.
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tomek przy takim agresywnym pakiecie to i felga musi iść w parze także minimum 18 jak nie 19 Powiem Ci że ja bym poszedł w S-line (puki nie ma ich tak dużo ) no ale to Twój wybór...
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tomek przy takim agresywnym pakiecie to i felga musi iść w parze także minimum 18 jak nie 19 Powiem Ci że ja bym poszedł w S-line (puki nie ma ich tak dużo ) no ale to Twój wybór... no na razie niema ,ale ostatnio na spocie był jeden ori s-line,pan P też już nabył,ty już masz,a ja bym chciał mieć cuś innego :gwizdanie:,no chyba że uda mi się nabyć zderzaczek s-line z pionowymi chromami
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jakoś mi to nie leży :gwizdanie: ale która opcja konkretnie ,bo było chyba z 5 :gwizdanie:
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja celuje w s-linea z grillem od s4. Moim zdaniem obecnie to najładniejsza opcja
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 siemian ja celuje w s-linea z grillem od s4. Moim zdaniem obecnie to najładniejsza opcja Dziękuję (ja tak mam zrobione)
bar.mag Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja celuje w s-linea z grillem od s4. Moim zdaniem obecnie to najładniejsza opcja Dziękuję (ja tak mam zrobione) pochwalilbys sie jestem ciekaw jak to wyglada?
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 siemian pochwalilbys sie jestem ciekaw jak to wyglada? czekam na ramkę "bezramkową" w kolorze grila (grafitowa) bo na razie latam z czarną i to wersja pod zwykłą ramkę na rejestrację (ale namieszałem hehe) i wygląda to koszmarnie... jak będę miał to założę i zapodam foto, EOT !!
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 siemian pochwalilbys sie jestem ciekaw jak to wyglada? czekam na ramkę "bezramkową" w kolorze grila (grafitowa) bo na razie latam z czarną i to wersja pod zwykłą ramkę na rejestrację ()ale namieszałem i wygląda to koszmarnie... jak tylko założę będę miał to założę i zapodam foto To czekamy na foto
Rekomendowane odpowiedzi