gusiak11 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 zdjęcie Merca w deszczu duży +++
Bruuuum Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Jedyna w Polsce A7 w tym lakierze z palety Porsche Jednoetapowa korekta, usuwanie wżerów, Swissvax Mirage i pełna kosmetyka wnętrza wraz ze skórami: Edytowane 2 Maja 2018 przez Bruuuum
jolley Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Kawał dobrej roboty! Właściciel samochodu chyba lubi się wyróżniać z tłumu
Sulfur Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Hmmm... często widuję te Audi. Dość często śmiga po Lublinie, parę razy na Jana Pawła a najwięcej razy przy Krakowskim. Super robota! Jak jest z tym polerowaniem szyb (chodzi mi o boczne) - zarysowania na szybach od chowania i podnoszenia?
Bruuuum Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 3.05.2018 o 18:45, Sulfur napisał: Hmmm... często widuję te Audi. Dość często śmiga po Lublinie, parę razy na Jana Pawła a najwięcej razy przy Krakowskim. Super robota! Jak jest z tym polerowaniem szyb (chodzi mi o boczne) - zarysowania na szybach od chowania i podnoszenia? Pionowe rysy od piasku w uszczelce? Zależy do jakiej głębokości się wyrobiła rysa, raczej pod szlifowanie papierami i dopiero wyprowadzanie, w gorszych przypadkach chyba łatwiej wymienić szybkę na nową. No i najpierw trzeba zacząć w ogóle od rozebrania boczka i oczyszczenia całych uszczelek żeby nie była to syzyfowa praca
Bruuuum Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Trochę ciekawszych zdjęć z nowych realizacji, więcej oczywiście dostępne w galeriach na Facebooku Domowa Kosmetyka Samochodowa - https://www.facebook.com/dkslublin/ :)
Bruuuum Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Z nowości: "rebranding" na House of Detailing Lublin :) Ostatnie ciekawsze prace:
Bruuuum Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 Kilka nowych aut: I nowa strona: www.houseofdetailing.pl :)
Paweltom Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 Cześć Kolego:) oglądam prace i jestem pod mega wrażeniem:) mam ochotę podstawić swoją a4 pytanie kiedy najbliższy wolny termin?
Bruuuum Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 10 godzin temu, Paweltom napisał: Cześć Kolego:) oglądam prace i jestem pod mega wrażeniem:) mam ochotę podstawić swoją a4 pytanie kiedy najbliższy wolny termin? Dzwoń 516 211 862 ;)
Bruuuum Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Trochę nowości: + aktualny zestaw maszyn :)
Hubertus01 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 miałeś może już jakieś prace nad LY9C ?
Bruuuum Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 godziny temu, Hubertus01 napisał: miałeś może już jakieś prace nad LY9C ?
Hubertus01 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 KOT mega różnica, dużo idzie wyciągnać z tego lakieru :]
Bruuuum Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Trochę zdjęć z nowych prac. Więcej tradycyjnie na http://facebook.com/houseofdetailingpl i http://www.houseofdetailing.pl Edytowane 17 Lutego 2019 przez Bruuuum
Rekomendowane odpowiedzi