beni226 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam! Moja oooo jak przeczytalem na wyposarzeniu na naklejce powinna miec system z 8 glosnikami. A u mnie sa 2 z przodu + 2 sopranki no i z tyłu 2 glosniczki z wzmacniaczem. Tylko teraz nie wiem czy to jest tak oryginalnie czy po prostu czegos brakuje. A jesli tak to gdzie powinny sie znajdowac te pozostale glosniczki bo jakos na kolejne 2 to nie ma miejsca no chyba ze sa jakies sopranki z tylu osobno i jest to traktowano jako kolejne 2 ale nie rozbieralem maskownicy tak wiec ciezko powiedziec mi.
cobradd Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 jak się gdzies tu na forum doczytałem to tylne są podwójne i dlatego w sumie masz 8
beni226 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 ok wielkie dzieki w takim razie wyjasnia wszystko to
RaferX4 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam kolego,ja mam u siebie seryjny system bosse i tak: 2 głośniki z przodu +2 małe soprany,2 głośniki w tylnych drzwiach no i 2 głośniki na pólce z tyłu i są one załączane wzmacniaczem który znajduję sie w bagażniku. :>w sumie jest 8 tak jak powinno być.Pozdrawiam
cobradd Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 bosse to inna bajka, ja mam u siebie zestaw NOKII i tak samo jak u kolegi na naklejce jest 8 a w samochodzie doliczyc się mozna 6
beni226 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wlasnie sprawdzilem i mam glosniki nokii tak wiec bedzie to te 6 glosniczków No chyba ze w tylnej polce sa dwa i to jakos licza bo tam sopranki jakies zapodaja z tylu
Rekomendowane odpowiedzi