RobsonSNC Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Jakkolwiek by to nie zabrzmialo... Pocieszacie mnie,Panowie,swoimi wypowiedziami![emoji16]Patrzac na zdjecia Waszych fur caly czas mam kompleksy,ze moj lakier jest w tragicznym stanie,ale po Waszych wypowiedziach sie podbudowuje,ze nie tylko ja mam ten problem![emoji28]@Przemo cGratuluje pieknego wozidla i prawidliwego podejscia do tematu utrzymywania jej w tak zacnym stanie![emoji122][emoji16]Wysłane z Galaxy S8+
marcintp Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 też posiadam auto ze Szwecji i też mam odpryski na masce i po zimie wychodzi troszeczkę rudej na nadkolach z tyłu od samego dołu :/ Powiedzcie mi jaki jest koszt zrobienia dwóch tylnych nadkoli bo zamierzam niedługo robić i chciałbym wiedzieć ile orientacyjnie pomalowanie maski? Pozdrawiam
Przemo c Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 niestety cena to sprawa indywidualna i uzależniona od danego regionu i fachowości wykonanej usługi, w moim przypadku lakiernik to znajomy znajomego, więc może wyjdzie trochę taniej za maskę kasuje mnie 450zł, a tylne nadkole ok 350zł, tylko ze u mnie są 2x tył i jeden przód z wymianą elementu i wstawienie zamiennika Cytuj
Przemo c Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Auto u lakiernika, a ja powoli zaczynam kolekcjonować kolejne zabawki do upiększenia i odświeżenia wnętrza, dziękuję chłopakom z forum i nie tylko za pomoc w znalezieniu gratów
marcintp Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 no u mnie też 2x tył i chcę to zrobić błotniki też mam chyba zamienniki z przodu bo nie są wpasowane ładnie ech xD
Przemo c Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 w końcu odzyskałem auto od lakiernika dziś mały modzik wpadły nowe kieszonki wizytownik+kubek pakiet chrom, niestety podświetlenie wizytownika chyba padło, jest jakaś szansa aby je ożywić? do tego wymieniłem przyciski od przełączania stacji na nowe, które przełożyłem z nowego panela radio Chorus pasują idealnie Jutro kolejny dzień modzików i lekka kosmetyka wnętrza
venom171 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Fajnie lecisz z tematem, czerwień bardzo mi się podoba na audi, powodzenia w dalszych modach
Przemo c Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 dzięki kolego kolejny dzień pracy dziś wpadły uchwyty i przyciski do szyb, a także w końcu założyłem nówki oponki Barum Bravarius 225/45/17 na świeżo odebrane z proszku fele i o to efekt, do tego focie jak prezentuje się po wizycie u lakiernika, niestety koszty mnie przerosły i na maskę nie starczyło kasy ale rudej już nie widać w wolnej chwili może wrzucę kilka fotek od lakiernika jak to wyglądało podczas jego pracy, o ile mi je podrzuci na tel. na chwilę obecna zostały tylko jeszcze zregenerować zaciski i założyć nowe heble. W przyszłym mcu może pomyśle nad dystansami i może wpadną jakieś końcówki na wydech
Przemo c Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2018 jak obiecałem tak wrzucam kilka foci od lakiernika błotnik przedni zamiennik,sądzę ze dobrze się prezentuje i pasuje, przy tylnych nadkolach ktoś coś próbował rzeźbić, ale teraz jest zrobione jak trzeba
Funkybela Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Na pierwszej fotce jest wsadzony kamien miedzy nadkole a zderzak?:)
Przemo c Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2018 16 minut temu, Funkybela napisał: Na pierwszej fotce jest wsadzony kamien miedzy nadkole a zderzak?:) to jest naturalny klin w postaci kamienia
Przemo c Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dawno nic się nie działo, w końcu miałem chwilę i wziąłem się za hamulce Zaciski poszły w proszek, a także osłony tarcz hamulcowych, do tego wymiana tłoczków i gumek. Kilka fotek podczas prac. Jutro wosk na fele i można zakładać na auto.
Przemo c Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wczoraj wieczorowa porą małe spa, najpierw aktywna piana z Shiny Garage, a następnie wosk Soft 99. Cała akcja to ok 3h, a oto i efekt Pozostaje tylko ogarnąć troszkę w środku i będzie git.
Przemo c Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Troszkę gratów się nazbierało tylko czekać na jakiś wolny termin i można podziałać. Podziękowania dla Wandej'a za oliwkę i filtry
Przemo c Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Dawno nic nie dłubałem, ale w końcu było trochę czasu i znajomy mi zamontował DP i wstryski od Bexa. Do tego mapa z BEXa i trochę żwawiej auto jeździ przy okazji wpadły nowe końcówki Ulter fi70, może nie prezentują się jak fi90, ale nie wygląda to źle to na chwilę obecną tyle jeszcze tylko zawór DV do wymiany i będzie dobrze.
MichałA4 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Fajna furka i zarąbisty kolorek powiedz Przemek czemu nie dales koncowek 90 wlasnie ? Sam teraz bede ogarnial sprawe u siebie i zastanawiam się co na auto wrzucic, ja mam wszystkie dodatki czarne i plan na koncowki jest taki aby dac je w czarnym chromie. Edytowane 8 Września 2018 przez MichałA4
Przemo c Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Godzinę temu, MichałA4 napisał: Fajna furka i zarąbisty kolorek powiedz Przemek czemu nie dales koncowek 90 wlasnie ? Sam teraz bede ogarnial sprawe u siebie i zastanawiam się co na auto wrzucic, ja mam wszystkie dodatki czarne i plan na koncowki jest taki aby dac je w czarnym chromie. kurcze sam nie wiem widziałem na żywo 90tki, jakoś mi nie podeszły, a nie mogłem znaleźć coś pośrodku bo 80 nie widziałem w ofercie Ultera, na początku mysłem nad owałem 90x70 i żałuje ze ich nie wziąłem
MichałA4 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Ja obecnie mam zalożone też 70 tylko w czarnym macie i tak jakos ubogo wyglądają przy tym zderzaku, dlatego rozklimke mam co tu włożyć, w ofercie buzzera znalazłem ciekawe końcówki 90 i chyba na nie się skuszę zobaczymy jak to wejdzie.
Przemo c Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 9 godzin temu, MichałA4 napisał: Ja obecnie mam zalożone też 70 tylko w czarnym macie i tak jakos ubogo wyglądają przy tym zderzaku, dlatego rozklimke mam co tu włożyć, w ofercie buzzera znalazłem ciekawe końcówki 90 i chyba na nie się skuszę zobaczymy jak to wejdzie. wrzuć linka tego buzzera
Rekomendowane odpowiedzi