DaveLove Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Problem jak w temacie z podświetleniem zegarów. Po odpaleniu auta zegary odrazu są podświetlane (bez włączenia świateł). Bez różnicy, czy przełącznik ustawie w pozycji świateł mijania, postojowych lub zgaszę całkowicie, zegary zawsze są podświetlone. Gasną dopiero po zgaszeniu auta. Ktoś miał podobny problem?
Fazii Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Idzie to zmienić edytując wsad. Ale większość właśnie chcę mieć podświetlenie po zapłonie a nie dopiero po wlączeniu świateł
DaveLove Opublikowano 13 Września 2017 Autor Opublikowano 13 Września 2017 6 godzin temu, Fazii napisał: Idzie to zmienić edytując wsad. Ale większość właśnie chcę mieć podświetlenie po zapłonie a nie dopiero po wlączeniu świateł Dzięki za info! Orientujesz się może jeszcze, czemu tak się stało? Wcześniej miałem podświetlenie zegarów po włączeniu świateł. Problem pojawił się z dnia na dzień.
DaveLove Opublikowano 14 Września 2017 Autor Opublikowano 14 Września 2017 10 godzin temu, Fazii napisał: Jakie zegary masz? Jaeger czy vdo? Niestety nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Fotka pomoże? Auto 99 polift, zegar analogowy.
DaveLove Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 Udało mi się znaleźć informacje na audi-tech, że jeżeli zegar analogowy i fis zepsuty w postaci pasków, a nie rozlania (właśnie te paski mam również), to najprawdopodobniej jest to VDO.
Rekomendowane odpowiedzi