ChinQuan Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Witam. Czy moglby mi ktos podac jakies dane techniczne wzmacniacza fabrycznego w audi ? Czy ten wzmacniacz da rade uciagnac jakis inny sub procz oryginalnego ?
ChinQuan Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 naprawde nikt nie ma zadnych danych? Albo wiedzy na ten temat? Moj sub zaczol charczec i chcialem tam wsadzic 10" ale nie wiem jaka ten wzmacniacz ma moc.
strazak990 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 W dniu 16.09.2017 o 19:24, ChinQuan napisał: naprawde nikt nie ma zadnych danych? Albo wiedzy na ten temat? Moj sub zaczol charczec i chcialem tam wsadzic 10" ale nie wiem jaka ten wzmacniacz ma moc. i jak kolego dowiedziałeś się ?? Pozdrawiam
ChinQuan Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 i jak kolego dowiedziałeś się ?? PozdrawiamDowiedzialem sie tyle ze mozna podlaczyc tam wzmacniacz ktory posiada wejscie high. A od wzmacniacza do suba. W pulke wchodzi po malych przerobkach 10 cali. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi