grzesiek88 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 szkoda by było bo mi dzis nowe zakładają
Kriss-82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Po tej zimie to po wszystkich bocznych (czasem też głównych) drogach trzeba jeździć z głową bo nie tylko pokrzywisz koła, ale i zawieszenie zostawisz... No ja to spod bloku (osiedla) mam problem wyjechać, a drogi główne miejscami nie lepsze Co do autka to całkiem spoko, motor wymiata, miałem okazje przetestować (bez większych szaleństw )ten silniczek w A6 sedanie i można już fajnie sie pobawić pedałem gazu , w środku bardzo cicho, przy wyższych obrotach słychać tylko delikatny, przyjemny dla ucha pomruk Gratuluje egzemplarza, pozdro z okolicznych rejonów
konradzed Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Dziękuję za opinię Kriss-82. No ja to spod bloku (osiedla) mam problem wyjechać Ostatnio w Krakowie na Prądniku prawie się zawiesiłem (zawias seria!!!), więc wiem jak to wygląda. :gwizdanie: Może kolega wpadnie na spota?
grzesiek88 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Dziękuję za opinię Kriss-82. No ja to spod bloku (osiedla) mam problem wyjechać Ostatnio w Krakowie na Prądniku prawie się zawiesiłem (zawias seria!!!), więc wiem jak to wygląda. :gwizdanie: Może kolega wpadnie na spota? a no kiedys was odwiedze znowu
konradzed Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Chodziło mi o Kriss-82 bo tego kolegi jeszcze na spocie nie widziałem.
grzesiek88 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Chodziło mi o Kriss-82 bo tego kolegi jeszcze na spocie nie widziałem. wiem żartuje
konradzed Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Auto stoi już na nowych kółkach. Fotosy wrzucę jak wymyję budę bo po ostatnich roztopach wygląda fatalnie. :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Moje kółeczka letnie idą w odstawkę z powodu tego, że jedno kółko zmieniło swój kształt (drogi równe jak stół). :gwizdanie: Niebawem zapodam coś nowego. Aż mi się coś robi jak pomyślę że już w weekend będę śmigał na 19"
konradzed Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 To była tylko 15"... :gwizdanie: W sumie spowodowało to u mnie zmianę na lepsze, więc gitara.
konradzed Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Szybkie zdjęcia na nowych kołach i kapciach.
konradzed Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 dobra suka, polerujesz tą fele Raczej nie bo są w idealnym stanie, więc na razie nie ma co zmieniać. :>
konradzed Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 grzesiek88 Sezon letni się zbliża, więc pasuje zrobić coś w Brzesku.
Rekomendowane odpowiedzi