Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ A4 B8 ] A4 B8 2012 2.0 TDI Manual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 4 dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem poliftowej Audi A4 B8 z 2012 roku. Przebieg 121 tys., z pierwszej ręki, serwisowana w audi.

Przy zakupie sugerowałem się przede wszystkim stanem technicznym i wizualnym samochodu gdzie szczególną uwagę chciałbym zwrócić na stan skóry,
która jest w nie mal idealnym stanie,
dlatego wyposażenie jest nie co mniejsze od większości b8 na tym forum. 
Wkleję kilka zdjęć, na których wyposażenie będzie widoczne.

Mody które mam w planach:

- jakieś ładne buty na lato
- przyciemnienie szyb
- mapa
- wymiana tylnego zderzaka
- xenony z przodu      

Mniej więcej taka kolejność. Może macie jakieś pomysły jeszcze, czekam na podpowiedzi :)

IMG_20170917_172823.jpgIMG_20170917_172848.jpgIMG_20170914_160003.jpgIMG_20170917_172953.jpg

IMG_20170917_172815.jpg

IMG_20170917_172911.jpg

Edytowane przez Patryk944

Opublikowano

Gratulacje zakupu , fajnie że polift i fajna baza do modów . Tak na początek to proponuje Ci, zmień sobie lampy tylne na neony , zobaczysz jak się od razu tył zmieni. Fajna :hi:

Opublikowano

fajna furka polift robi robote

Opublikowano

To nie są fotele ze skóry, w lecie d*pa pali od tego eko-czegoś. Zeby to doposażyć to Cię sporo szarpnie $$$.

Na +przebieg auta :) 

Opublikowano

Nie mogę jednego zrozumieć, dlaczego ludzie zamawiają takie drogie auto bez ksenonów i MMI wokół lewarka. Gdybym miał to dokładać to wolałbym sprzedać obecne auto i kupić takie jakie mi odpowiada.

Opublikowano
2 godziny temu, udiyane napisał:

Nie mogę jednego zrozumieć, dlaczego ludzie zamawiają takie drogie auto bez ksenonów i MMI wokół lewarka. Gdybym miał to dokładać to wolałbym sprzedać obecne auto i kupić takie jakie mi odpowiada.

no coś w tym jest, xenon +/- 5000zł trzeba liczyć, mmi pewnie kolejne 4000 bo pewnie nawet światłowodu nie ma :) 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.09.2017 o 18:43, udiyane napisał:

Uwierz mi, że ja tego też nie zrozumiem... lecz na szczęście mi to nie przeszkadza ?

Opublikowano

Graty zakupu. Piękny kolor co do wypasu będzie co modzić :wink:  bardzo ciekawa konfiguracja że jest w brązowej skórze a bez mmi :eusathink:

Jak założysz neony i ładne koło to będzie już inne autko :thumbup1: Powodzenia

Opublikowano

Wygląda na zadbany i to jest chyba najważniejsze. Z wbudowanej nawigacji korzystałem może z raz. Szybciej jest zawsze z telefonu:). Więc to nie jest znowu jakaś niezbędna rzecz.

Opublikowano

Stołki całkiem spoko, ożywiają wnętrze, w lampy wsadź żarówki xenon look 4500k i będzie przyzwoicie