kamilm1204 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Witam, Panowie w mojej A4 B8 2008, 2.0 diesel, zauważyłem delikatne drgania podczas jazdy na biegu jałowym np. podczas jazdy miejskiej przy dojeżdżaniu do świateł wyluzowuję bieg i w tym momencie zanim wychamuje odczuwa się delikatnę drgania. Na postoju drgania nie wstępują, podczas jazdy też nie. Czyżby jakaś poduszka, a może początek dwumasy ? Silnik pracuje równo, obroty nie falują. Edytowane 24 Września 2017 przez kamilm1204
Adrian Adamczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 W dniu 24.09.2017 o 15:52, kamilm1204 napisał: Witam, Panowie w mojej A4 B8 2008, 2.0 diesel, zauważyłem delikatne drgania podczas jazdy na biegu jałowym np. podczas jazdy miejskiej przy dojeżdżaniu do świateł wyluzowuję bieg i w tym momencie zanim wychamuje odczuwa się delikatnę drgania. Na postoju drgania nie wstępują, podczas jazdy też nie. Czyżby jakaś poduszka, a może początek dwumasy ? Silnik pracuje równo, obroty nie falują. i co było?
Ir-ek Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Też bym się chetnie dowiedział co to może być, czy takie objawy może dawać np poduszka pod skrzynia ?
Rekomendowane odpowiedzi