marec-ki Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Witajcie. Przejrzałem kilka dyskusji na forach ale polecane tam środki zostały wycofane. Szukam środka chemicznego w formie granulatu do posypywania (żadne zawiesiny do oprysków), który skutecznie zahamuje a najlepiej wypali i zniszczy chwasty na działce. Macie coś godnego do polecenia ?
xBladex Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Roundup i nic lepszego nie ma. Oprysk ale sprawdzony.
GreenGreen Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 popieram przedmówcę - ten środek wypali chwasty szybko i sprawnie. i wszystko inne co nim pokropisz.
Kazik123 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 jak stosuje Roundop , a na trawnik Starane... tylko trzeba stosować odpowiednią dawkę bo za mocne stężenie również spali trawę
marec-ki Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Słynny roundup no nic trzeba będzie spryskać i mieć spokój Dzięki
xBladex Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Tego co wiem jest w sprzedaży polski odpowiednik Roundup'a i jest dużo tańszy i tak samo skuteczny..
GreenGreen Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 To tak jakbyś znalazł auto podobne do audi i powiedział że jest tańszy i tak samo dobry takie rzeczy tylko w erze
xBladex Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 To tak jakbyś znalazł auto podobne do audi i powiedział że jest tańszy i tak samo dobry [emoji3] takie rzeczy tylko w erzeChyba wiem co piszę.
Rekomendowane odpowiedzi