GOLI Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Oczywiście, nie podlega dyskusji, że im lepszy sprzęt tym pewniejszy efekt. Ja piszę,że mi się udało ale wybór sposobu należy do autora wątku
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 23:35, majkel_majki napisał: Autor chyba już się poddał ię nieb W dniu 4.12.2017 o 23:35, majkel_majki napisał: Autor chyba już się poddał Kolego nie podałem się mam nowość mechanik elektro mechanik twierdzi ze naprawił kompa bo byłem w poniedziałek dziś zadzwoniłem mówi ze z kompa naprawił i wywalił pin czy coś takiego i dalej nie dał rady odpalic twierdzi ze wina leży w pompie wtryskowej w sterowniku jest to możliwe i ile mu zapłacić za nie naprawione auto i co myśleć ? Czy to jest przypadkiem nie naciąganie na koszta za nic nie zrobienie ? Proszę o pomoc tam twier
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 A w serwisie bosh nie ma problemu zaraz sprawdza jak wyślę pompę na sprawdzenie czy to naprawde wina pompy wtryskowej
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Teraz, bistrack1234 napisał: A w serwisie bosh nie ma problemu zaraz sprawdza jak wyślę pompę na sprawdzenie czy to naprawde wina pompy wtryskowej Czyli wina sterownika
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Koledzy proszę o fachową pomoc bo nie wiem co robić pompa nowa komputer niby naprawiony i jak coś jak sprawdzic jeśli faktycznie coś było robione w tym kompie sterowniku Edytowane 12 Grudnia 2017 przez bistrack1234
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 I jeśli się okaże że tego sterownika nie zrobił a twierdził że zrobił co z tym fantem zrobić. ? Wiem że nowy komp taki sam nawet z wpisaniem pinu mojego lub z zostawieniem orginalnego pinu starego auta od kturego bym kupil kosztuje 500pln
bistrack1234 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Koledzy proszę o szybką pomoc do piątku
majkel_majki Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Moim zdaniem zabrać jak najszybciej auto od tego partacza, zrobić u kogoś kto się zna i wystawić mu fakturę, sposób w jaki zabrano się do Twojego auta jest poniżej wszelkiej krytyki.
bistrack1234 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Tak ze tak samochód nie naprawiony a majster skasował 400płn za nic nie zrobienie panowie jakie pomysły twierdzi ze komputer jest wporzadku a dalej jej nie odpalił i twierdzi ze dalej jest ten sam błąd komunikacji wyślę pompę na sprawdzenie a co robić z komputerem jaki pomysl kupować zestaw startowy czy tylko kupić kompa i wpisać pin ?
bistrack1234 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 23 minuty temu, majkel_majki napisał: Moim zdaniem zabrać jak najszybciej auto od tego partacza, zrobić u kogoś kto się zna i wystawić mu fakturę, sposób w jaki zabrano się do Twojego auta jest poniżej wszelkiej krytyki. Dzięki kolego tak i zrobie
bistrack1234 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Godzinę temu, bistrack1234 napisał: Tak ze tak samochód nie naprawiony a majster skasował 400płn za nic nie zrobienie panowie jakie pomysły twierdzi ze komputer jest wporzadku a dalej jej nie odpalił i twierdzi ze dalej jest ten sam błąd komunikacji wyślę pompę na sprawdzenie a co robić z komputerem jaki pomysl kupować zestaw startowy czy tylko kupić kompa i wpisać pin ? Koledzy jak myślicie co robić juz poświęcenia nawet tysiąca ale żeby to odpalic wkacu
slawinio Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Pisałem Ci już. Usuń programowo immo z tego j**anego sterownika i odpalaj furmankę. Jak mają Ci ją skasować to nawet immo nie pomoże.
bistrack1234 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 12 godzin temu, slawinio napisał: Pisałem Ci już. Usuń programowo immo z tego j**anego sterownika i odpalaj furmankę. Jak mają Ci ją skasować to nawet immo nie pomoże. Ale jak jest immo nawet w pompie wtryskowej a sterownik jest czysty to co wtedy sproboje w pon to zrobić i dam znać a jak nie to jakie pomysły jeszcze kupować zestaw startowy czy wysyłać kompa starego na wgranie do nowego moich parametrów czyli pinu ?
bistrack1234 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ?
slawinio Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) W sterowniku usuwasz lub wyłączasz immo programowo i nie trzeba nic adaptować. Jak komp sprawny to musi działać. Nic więcej. u mnie magik wyłączył je programowo w sterowniku . Dla kogoś kto w temacie - bułka z masłem. Nic nie kupuj żadnego zestawu startowego. jaki masz numer sterownika? Jak znajdę to Ci wyślę bo mam jakieś sterowniki to może coś z moim podzialasz bo i tak mi leżą w domu. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez slawinio
Rekomendowane odpowiedzi