Luchiano94 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Witam Panowie. Mam problem wymieniłem sprzęgło z dwumasem firmy Sachs a łożysko Luke . Problem tkwi że po wymianie sprzęgło brzeczy. Mechanik próbował jeszcze raz wyciągnąć i złożyć na nowo ale nadal ten sam problem . Nie wiem co z tym fantem zrobić więc mówię zapytam się na forum . AUDI a4 B8 CR TDI 170KM 2009r. Edytowane 2 Października 2017 przez Luchiano94
Luchiano94 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Jak jedzie . Mówi że biegi wchodzą normalnie. Tylko ten dźwięk. Edytowane 2 Października 2017 przez Luchiano94
golfagn Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Ja bym raczej stawiał na luźną osłonę, wydech itp. Trzeba sprawdzić czy są jakieś wibracje, przy jakich obrotach jest to brzęczenie. Czy nie pojawia się na luzie przy dodawaniu gazu itp. Przy jakich prędkościach, przy przyspieszaniu itp.
Luchiano94 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Tzn samochodem z warsztatu nawet nie wyjechał tylko ruszał przód tył i w wtedy słychać to brzeczenie. Dodam że na starym sprzegle tego w ogóle nie było słychać Edytowane 2 Października 2017 przez Luchiano94
macieek Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Moze dwumas lipny? Moj mechanik raz wymienil komplet ziomkowi i dwumas nowy halasowal. Poszedl do wymiany na gwarancji.Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Luchiano94 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Temat do zamknięcia. Mechanik jak ściągał skrzynie wykrzywil mi koło na ok 6mm .
Rekomendowane odpowiedzi