Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AVF] Standardowe A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że mój ojciec boi się myszki więc poprosił mnie o zamieszczenie zdjęć i opisu swojej A czwóreczki.

Więc tak autko z 2004r 200tys. przejechane.

Wyposażenie dodatkowe:

6x AirBag

4x el. szyby

ESP+ABS

Navi między zegarami (pełny FIS)

Lustereczka podgrzewane oczywiście

Jeśli chodzi o mody:

kółeczka większe

szybki troszkę przydymić

malowania dokładek nie będzie (tak się bardziej podoba)

zderzaki zostają (taki gust)

bluetooth (da się zamontować bez RNS-E?)

dsc00124pa6.jpg

w1632.png

dsc00127tj0.jpg

w1632.png

dsc00128zr2.jpg

w1632.png

dsc00130jg6.jpg

dsc00126fv7.jpg

w1632.png

dsc00125kt4.jpg

w1632.png

Ja odziedziczyłem B5 które zamieściłem już na forum teraz czekam na wasze opinie odnośnie autka rodziców.

P.S.

Zdjęcia robione telefonem na szybko autko nie umyte. Będzie czas to będzie aparat i umyte autko.

Opublikowano

Wygląda ładnie nawet brudna :) i nie taki całkiem standard :cool1:

Opublikowano

ładna , standardowe mody by sie jej przydały , :) ale umyj :tongue4: Podgrzewane siedzenia włączasz pokretłami malutkimi pod klimatronikiem ,skala grzania tylka od 0-6

Opublikowano

Właśnie cały sęk w tym że ja pokręteł nie posiadam. Widziałem u innych mają pokrętła takie jak w mojej B5 do świateł.

Opublikowano

bardzo ładna furmanka choć trochę brudna .... ogrzewanie siedzeń włącza się pokrętłami w górę i dół a skoro ich nie ma to nie wiem czy posiadasz grzaną pupe :mysli:

Opublikowano

ładna sztuka :good:

Opublikowano

własnie na zdjęciu widać że nie nie ma pokręteł od grzania foteli...

Kable mogą iść do poduch i mogą iść do sterowania lędzwi...

A że ciepło w pupke... może z wrażenia że autko nowe. :> :> :decayed: :decayed:

Opublikowano

2004 r i dokładki nie w kolor ? :mysli: a nawi nie ma>? :blink: sterowanie masz :) a co do bluetooth da się zrobić bez RNS :) a tak to dobry kolor czarny :)

Opublikowano

Przecież piszę że MAŁA NAVI MIĘDZY ZEGARAMI. Zapomniałem jeszcze dodać że tempomacik jest (ale nie wiem jak się go obsługuje ;( ) .

Opublikowano

Przecież piszę że MAŁA NAVI MIĘDZY ZEGARAMI. Zapomniałem jeszcze dodać że tempomacik jest (ale nie wiem jak się go obsługuje ;( ) .

pzryśpieszasz do jakiej określonej prędkości przez siebie i wciskasz przycisk w gałce tempomatu ..następnie puszczasz gaz i cieszysz sie z jazdy ..nogi na pulpit i heja ...hamulcem np tempomat wylączasz.. albo gałką w stronę szyby ... :wink4:

Opublikowano

pzryśpieszasz do jakiej określonej prędkości przez siebie i wciskasz przycisk w gałce tempomatu ..następnie puszczasz gaz i cieszysz sie z jazdy ..nogi na pulpit i heja ...hamulcem np tempomat wylączasz.. albo gałką w stronę szyby ... :wink4:

jak już jedziesz z włączonym tempomatem (pojawi się dioda na zegarach) to przesuń go do góry (jakbyś chciał właczyć kierunkowskaz w prawo) i przytrzymaj trochę... autko będzie przyśpieszać a w drugą stronę (tak jak kierunek w lewo) będzie zwalniać... niezła zabawa

a co do dokładek to przecież niemożliwe żeby 2004 miał szare ?!?!

bluetooth mam bez RNS-E... i polecam... jeden z lepszych bajerów jakie miałem...