maluh Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jako że mój ojciec boi się myszki więc poprosił mnie o zamieszczenie zdjęć i opisu swojej A czwóreczki. Więc tak autko z 2004r 200tys. przejechane. Wyposażenie dodatkowe: 6x AirBag 4x el. szyby ESP+ABS Navi między zegarami (pełny FIS) Lustereczka podgrzewane oczywiście Jeśli chodzi o mody: kółeczka większe szybki troszkę przydymić malowania dokładek nie będzie (tak się bardziej podoba) zderzaki zostają (taki gust) bluetooth (da się zamontować bez RNS-E?) Ja odziedziczyłem B5 które zamieściłem już na forum teraz czekam na wasze opinie odnośnie autka rodziców. P.S. Zdjęcia robione telefonem na szybko autko nie umyte. Będzie czas to będzie aparat i umyte autko.
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wygląda ładnie nawet brudna i nie taki całkiem standard
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ładna , standardowe mody by sie jej przydały , ale umyj Podgrzewane siedzenia włączasz pokretłami malutkimi pod klimatronikiem ,skala grzania tylka od 0-6
maluh Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Właśnie cały sęk w tym że ja pokręteł nie posiadam. Widziałem u innych mają pokrętła takie jak w mojej B5 do świateł.
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 bardzo ładna furmanka choć trochę brudna .... ogrzewanie siedzeń włącza się pokrętłami w górę i dół a skoro ich nie ma to nie wiem czy posiadasz grzaną pupe
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 własnie na zdjęciu widać że nie nie ma pokręteł od grzania foteli... Kable mogą iść do poduch i mogą iść do sterowania lędzwi... A że ciepło w pupke... może z wrażenia że autko nowe. :> :> :decayed:
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 2004 r i dokładki nie w kolor ? a nawi nie ma>? sterowanie masz a co do bluetooth da się zrobić bez RNS a tak to dobry kolor czarny
maluh Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przecież piszę że MAŁA NAVI MIĘDZY ZEGARAMI. Zapomniałem jeszcze dodać że tempomacik jest (ale nie wiem jak się go obsługuje ;( ) .
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przecież piszę że MAŁA NAVI MIĘDZY ZEGARAMI. Zapomniałem jeszcze dodać że tempomacik jest (ale nie wiem jak się go obsługuje ;( ) . pzryśpieszasz do jakiej określonej prędkości przez siebie i wciskasz przycisk w gałce tempomatu ..następnie puszczasz gaz i cieszysz sie z jazdy ..nogi na pulpit i heja ...hamulcem np tempomat wylączasz.. albo gałką w stronę szyby ...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 faktycznie standardowy egzemplarz
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przecież piszę że MAŁA NAVI MIĘDZY ZEGARAMI. Zapomniałem jeszcze dodać że tempomacik jest (ale nie wiem jak się go obsługuje ;( ) . pzryśpieszasz do jakiej określonej prędkości przez siebie i wciskasz przycisk w gałce tempomatu ..następnie puszczasz gaz i cieszysz sie z jazdy ..nogi na pulpit i heja ...hamulcem np tempomat wylączasz.. albo gałką w stronę szyby ... jak już jedziesz z włączonym tempomatem (pojawi się dioda na zegarach) to przesuń go do góry (jakbyś chciał właczyć kierunkowskaz w prawo) i przytrzymaj trochę... autko będzie przyśpieszać a w drugą stronę (tak jak kierunek w lewo) będzie zwalniać... niezła zabawa a co do dokładek to przecież niemożliwe żeby 2004 miał szare ?!?! bluetooth mam bez RNS-E... i polecam... jeden z lepszych bajerów jakie miałem...
Rekomendowane odpowiedzi