ptaku999 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Witam, zakupilem cos takiego. http://allegro.pl/polska-bezpieczna-sensorowa-blokada-zaplonu-i6960652613.html chce to zamontowac w audi a3 1.6fsi 2006rok. Wiem ze najlepiej podobno ciąc kabel czarny od stacyjki (czy tam jest tylko jeden czarny czy jest wiecej ? ) - on chyba odpowiada za cewkę zapłonową. Wydaje mi sie ze lepiej bedzie przeciac jakis kabel na podszybiu od ECU. Wiecej roboty ale tez i wiecej dla potencjalnego zlodzieja. Czy ktos jest w stanie mi pomóc za jaki kabel mam tam sie zabrać ? pozdawiam
koloboro Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 podaj oznaczenie silnika i skrzyni to ci z schemat wyciagne i wysleWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
ptaku999 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Kod silnika BLF skrzynia manualna 6 biegowa. Dzieki
slawinio Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 A tak na marginesie czemu to ma służyć??? Myślisz ze z tym nie ukradną Ci fury???
Rekomendowane odpowiedzi