EXEO-Piotr Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Witam, chciałbym założyć pakiet światło w boczki drzwi i znalazłem na allegro taką aukcje: http://allegro.pl/podswietlane-klamki-wiazka-audi-a4-s4-b6-b7-europa-i6950456006.html Pacjent to Seat Exeo ST Avant 2012r. (odpowiednik a4 b6 b7) pełna elektryka szyb 4x. Pytanie dla znawców i osób które przerabiały już ten temat czy ten zestaw z allegro by przypasował?
mumia66 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Jeżeli masz wyprowadzone kostki w wiązkach drzwi to powinno pasować P&P.
EXEO-Piotr Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 prawdopodobnie mam jakieś wolne miejsca w module na drzwiach. 1
salamon Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Pytanie tylko po co chcesz wydawać ponad 300 zł na wiązkę.Skoro masz 4x elektryczne szyby to dołożenie oświetlenia drzi to jest pikuś,jest wiele wątków na forum jak to zrobić
EXEO-Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 W dniu 25.11.2017 o 11:18, salamon napisał: Pytanie tylko po co chcesz wydawać ponad 300 zł na wiązkę.Skoro masz 4x elektryczne szyby to dołożenie oświetlenia drzi to jest pikuś,jest wiele wątków na forum jak to zrobić Niby tak. Ale po co rzeźbić jak można zrobić jak oryginał. Z tym że w silniku sterowaniem szyby nie mam wolnego żadnego miejsca
Rekomendowane odpowiedzi