Wzorowy Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Witam wszystkich! Mam do Was pytanie, mianowicie po wymianie czujnika kąta skrętu pod kierownicą (całej taśmy air bag) i wymianie kierownicy na sportową, pojawił się błąd EPC, z autem nic się nie dzieje tylko ta kontrolka świeci, mechanik twierdzi, że to coś z napędem i trzeba zakodować po wymianie taśmy na nową (stara taśma miała numer 8KO953568F a nowa to 8KO953568M) błędu nie da się skasować vagiem, powiedzcie czy to coś poważnego czy raczej nie?
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 kalibracje G85 trzeba zrobic
Wzorowy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 Możliwe... tylko czy gdyby czujnik nie był skalibrowany to nie świeciłby jeszcze ESP?
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 daj jakiś scan z auta z błedami
Wzorowy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 Nie mam teraz opcji podpięcia do kompa, jutro spróbuję
MEGI313 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 U mnie po wymianie taśmy i kalibracji czujnika skrętu był problem wystarczyło skręcić kołami na max w lewo potem w prawo i bledy poznikaly może w tym problem polecam spróbować fachowcy od wymiany o tym nie wiedzieli i zwalali winę na maglownice...
Rekomendowane odpowiedzi