shogu Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Czy ktoś z was posiada owy emulator u siebie? Otóż wywaliłem kata i zamontowałem DP by bartez, dokupiłem do tego kątowy emulator sondy lambda z możliwością regulacji przepływu spali, niestety cały czas wyskakuje błąd check engine... kręciłem regulator na różne sposoby, kasowałem błędy i dalej to samo. Miał ktoś z Was taki problem?
afroo. Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ja tam nie wierzę w takie emulatory. Lepiej wywalić programowo sondę. Btw bartez polecał jakieś lepsiejsze emulatory. Pytaj u źródła. ; )
shogu Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 Afroo. - właśnie ze zakupiłem emulator polecony przez barteza i d*pa. Cały czas czekam na jego odpowiedz Sent from my iPhone using Tapatalk
bartez80 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 W dniu 05.10.2017 o 13:53, shogu napisał: Afroo. - właśnie ze zakupiłem emulator polecony przez barteza i d*pa. Cały czas czekam na jego odpowiedz Sent from my iPhone using Tapatalk kurde jak na razie to jesteś pierwsza osoba ,o której wiem ,u której ten emulator nie zadialał . sam montowałem kilka Dp u siebie tu na miejscu i używałem tego emulatora i jak na razie ,nić się nie dzieje ..
shogu Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 kurde jak na razie to jesteś pierwsza osoba ,o której wiem ,u której ten emulator nie zadialał . sam montowałem kilka Dp u siebie tu na miejscu i używałem tego emulatora i jak na razie ,nić się nie dzieje .. Dzwoniłem do firmy zalecili komputerowe wyrzucenie sondy ;/ a jak wyregulowales przepływ spalin ?Sent from my iPhone using Tapatalk
bartez80 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 zaczołem od pełnego "otwarcia" przepłuwu spalin ,następnie ,dosłownie dwa razy klient ,przyjezdzal ,z błedem ,a ja zmniejszałem ,przepływ ,az po drugiej wizycie ,już było ok ...
shogu Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 zaczołem od pełnego "otwarcia" przepłuwu spalin ,następnie ,dosłownie dwa razy klient ,przyjezdzal ,z błedem ,a ja zmniejszałem ,przepływ ,az po drugiej wizycie ,już było ok ...Kasowales błędy od razu po skręceniu ? Sent from my iPhone using Tapatalk
bartez80 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 10 godzin temu, shogu napisał: Kasowales błędy od razu po skręceniu ? Sent from my iPhone using Tapatalk tak.
Speed223 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam macie może już sprawdzony emulator do 2.0tfsi lub namiary na ten regulowany o którym byla mowa?
Rekomendowane odpowiedzi