willi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam wszystkich chciałem sie pochwalić moim czerwonym wynalazkiem który posiadam około 6 miesięcy,a remontowałem prawie 3 miesięce efekt widać na zdjęciach wyposarzenie nie jest aż tak bardzo ciekawe ale zawsze cza sie cieszyć tym co jest -silnik 1.6 ADA 101 kucyków przebieg 165tyś z książką serwisową -gleba -60/-60 niedługo zmiana na -70/-70 -środeczek w kolorze czarnym, -2x el.szyby -parapety(czego nie miałem w 90-tce) -szyberdaszek elektryczny -ori centralny zamek -kluczyk scyzoryk(swoje rezanko) -lustereczka elektryczne w kolorze nadwozia -zderzak tylny z listwami w kolorze nadwozia i wszystkie inne lpastiki -zderzak przedni coupe -polerowane relingi -alu 15'' po świeżym lakierowaniu -ori lampeczki w rączkach -ściągnięte wszystkie emblematy -zaciski w kolorze nadwozia -oświetlenie środka i klameczek w kolorze czerwonym -CB radio uniden 520XL+ antenka SIRO -ringi na zegarach -zmienione oświetlenie z bursztynowego na piękną czerwień -blenda w tylnej klapie co za tym poszło likwidacja klamki i elektrycznie otwierana klapa -nowa podświetlana gałeczka zmiany biegów -dodatkowe zegary -lpg + blos + stożek -radyjko MP3 KENWOOD KDC-W4537UG -kierownica + naba F1 >>>PLANY<<<< -przyciemnić wszystkie szybki -daszek z tyłu na szybę -elektryczne szyby tył -zmiana zderzaków na S2 -otwieraza elektrycznie przrdnia maska(siłownik elektryczny) -soczewki Tak wyglądał przed kupnem tak po naciągnięciu na ramie blacharskiej
mA4ciek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zawsze mi się podobały B4, ten zderzak to z 90?
willi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zawsze mi się podobały B4, ten zderzak to z 90? zderzaczek z coupe :>
Johnyjurek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 super fura , gratki za poświecony czas i $
topor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ooo witam kolege z forum audi 80 i ze spotow:D furka pierwsza klasa:D ...tylko postaraj si ejej nie zajezdzic:D
willi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 ooo witam kolege z forum audi 80 i ze spotow:D furka pierwsza klasa:D ...tylko postaraj si ejej nie zajezdzic:D hehe będzie dobrze jak zajade wżuce wkońcu drugi mocniejszy silnik
dark79 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 fajne B4, mam jedno w rodzinie z 1Ztem, a powiedz mi czy silniki sie przesuna podczas uderzenia?? chodzi mi o system proconten czy jakos tak sie nazywa
topor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 procon ten mialy tylko pierwsze B4... http://www.potuningu.pl/viewtopic.php?t=1050
Ukasz699 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Doprowadziles je do super stanu graty za to ale te czerwone podswietlanie [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 19:33_________________________________________________Strasznie burdelowe
DarekII Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Fajna maszynka widzę że blos założony jakie wrażenia z jazdy na blosie ?
Rekomendowane odpowiedzi