Gawcio646 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Witam mam mam audi a4 b5 1.8 benzyna 97r i mam duży problem iż odkrecilem wszystkie śruby miski . Nie widać żadnej i dalej miska nie chce zejść . Robi to teraz też nawet mechanik i nie może dojść dlaczego miska dalej się trzyma. Od strony chłodnicy już puściła miska ale tam nad wózkiem wszystko o dkrecone i ani drgnie . Poproszę szybką pomoc !!!!!!! Edytowane 19 Października 2017 przez Gawcio646
Maciej 6001 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Witam mam mam audi a4 b5 1.8 benzyna 97r i mam duży problem iż odkrecilem wszystkie śruby miski . Nie widać żadnej i dalej miska nie chce zejść . Robi to teraz też nawet mechanik i nie może dojść dlaczego miska dalej się trzyma. Od strony chłodnicy już puściła miska ale tam nad wózkiem wszystko o dkrecone i ani drgnie . Poproszę szybką pomoc !!!!!!!Są jeszcze dwie śruby na łączeniu skrzyni biegów takie otwory okrągłe w nich masz dwie śruby. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 6 godzin temu, Maciej 6001 napisał: Są jeszcze dwie śruby na łączeniu skrzyni biegów takie otwory okrągłe w nich masz dwie śruby. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Dokladnie trzeba kolem dwumasowym poruszyc az zrobi nam sie dostep. Jak ktos ma sztywne kolo to dostep od reki. Tak najpewniej poznasz tez czy masz kolo czy dm.
Rekomendowane odpowiedzi