Damjan Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Graty, że znalazłeś w kolor. Lotki rzadko kiedy mają styrany lakier. Oprócz polerki jeszcze musisz pozbyć się starej taśmy. Wiem z własnego doświadczenia, że łatwo nie schodzi. A po świętach dla rozrywki "polowanie" na tylny zderzak w dobrych pieniądzach. Bo za s-line na 2 dziury to ładnie sobie śpiewają. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Damjan
krzysiekze3 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Graty, że znalazłeś w kolor. Lotki rzadko kiedy mają styrany lakier. Oprócz polerki jeszcze musisz pozbyć się starej taśmy. Wiem z własnego doświadczenia, że łatwo nie schodzi. A po świętach dla rozrywki "polowanie" na tylny zderzak w dobrych pieniądzach. Bo za s-line na 2 dziury to ładnie sobie śpiewają. No 1000 trzeba liczyć w dobrym stanie ale jeśli chodzi o tył to bardziej by mi pasował od s4 [emoji1] Po świętach będę szukał, może coś się trafi w dobrych pieniądzach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Damjan Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) No właśnie 1000 chcą za zderzak jak nowa dokładka w ASO tyle stoi. Jak będziesz cierpliwy to trafiają się nawet za 7 stówek zderzaki. O gustach się nie rozmawia, ale dla mnie s-line na 2 rury lepiej się prezentuje od s4. A Twój kolor jest stworzony pod s-lajna Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Damjan
krzysiekze3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Kurier zawitał i dostarczył kolejna cześć układanki [emoji2] Ori lotka s-line w kolorze. Stan igła, mała polerka i będzie idealnie pasować.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiekze3 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Pierwsza przymiarka po odcięciu bolców mocujących oraz po podcięciu lotki (bo jest z B7)Myśle, ze na wiosnę siądzie idealnie [emoji2]A tu bez Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiekze3 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Po przerwie czas na aktualizację tematu w Styczniu zostało zrobione: Przy prędkości powyżej 80 km miałem drgania na kierownicy, wyważyłem ponownie koła, niestety to nie pomogło. Okazało się że zacisk nie puszczał do końca i auto cały czas delikatnie hamowało, tarcza była mega gorąca. Nie zastanawiając się wpadł nowy zacisk i wężyk, a przy okazji łożysko. łożysko lewy przód FAG zacisk lewy BOSCH (0 986 473 070) Dotarła również przednia dokładka S-Line, niestety pęknięta, lecz sprzedawca szybko się zrehabilitował i podesłał drugą Listwy i dokładka poleciały do lakiernika, na dniach montaż Kupić pozostało krateczki i będzie całość. A i jeszcze szykuję się na montaż DRL w światłach drogowych Moduł i przełącznik kupiony. Kaju będzie montował jak już się ustawimy na termin Edytowane 9 Maja 2019 przez krzysiekze3
krzysiekze3 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Opublikowano 9 Maja 2019 Witam po dość długiej przerwie, spowodowanej wyjazdem do Holandii do pracy, autko obecnie stoi w garażu i czeka na dalsze mody i jazdę ponieważ będzie użytkowane tylko jak będziemy na urlopach w PL. Korzystając z wolnej chwili, zaktualizowałem pierwszy post, rozpisałem co i kiedy było robione, natomiast jeśli chodzi o zdjęcia to postaram się zrobić sesję w czerwcu na urlopie Przedstawiam Wam dołożony częściowo pakiet S-Line zewnętrzny, dokładka przednia, listwy drzwiowe, a także lotka na klapie. Wpadły również nowe koncówki wydechu Ulter 90mm. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania
dayd_4 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Bardzo ładny masz kolor tej furki P.S. Taki pakiecik S-line, jak to wychodzi kpl. z lakierowaniem? Pozdr.
krzysiekze3 Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 W dniu 10.05.2019 o 22:36, dayd_4 napisał: Bardzo ładny masz kolor tej furki P.S. Taki pakiecik S-line, jak to wychodzi kpl. z lakierowaniem? Pozdr. 1. Około 500 za listwy Ori drzwi S-line z lakierowaniem 2. Dokladka zamiennik z Allegro ale pasuje i dobrze się montuje 270 + 150 lakierowanie (mi jedna przyszła pęknięta, to sprzedawca wysłał drugą, sprawną sprzedałem a pęknięta pospawalem i założyłem do siebie, nie ma ani śladu. 3. Lotka S-line w kolor kupiona 420 zł W dniu 12.05.2019 o 12:15, Miras95 napisał: Gdzie kupowałeś dokładkę zderzaka ? Allegro, zamiennik ?
Miras95 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Godzinę temu, krzysiekze3 napisał: Allegro, zamiennik ? Jakieś dobrej jakości czy pęka w rękach ?
krzysiekze3 Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 13 minut temu, Miras95 napisał: Jakieś dobrej jakości czy pęka w rękach ? Jakości uważam, że jest bardzo dobrej Słabo zabezpieczyli przesyłkę i podczas transportu mi kurier uszkodził, a poza tym nic się nie dzieje. Przy zakładaniu trochę go wyginałem i siedzi cały
wafel135 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Też mam ten zamiennik z allegro. Siedzi od roku i nic sie z tym nie dzieje Dopasowana jak ori.
krzysiekze3 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 Serwis olejowy zbliża się wielkimi krokami. Podziekowania dla Dzika za ogarnięcie zestawu ?
Rekomendowane odpowiedzi