bladek192 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Mam dziwny objaw tzn pidczas jazdy na wprost jest ok a po wyjsciu z zakretu lub podczas omijania jakiejs przeszkody gdy kola wracaja do pozycji 0 zaczyna wibrowac kierownica podobnie jak czasem bije podczas hamowania na zfifrowanych tarczach.Gdzie szukac przyczyny POMOCY Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
wisiel Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 zawieszenie? końcówka drążka, wachacz itp.
bladek192 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Koncôwki nowe wachacze gôrne tez nowe laczniki I sprawdzona reszta I dalej wibrujeWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
wyzyk83 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 przy hamowaniu też bije? łożyska sprawdzałeś?
bladek192 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Delikatnie telepie ,jeszcze tarcze musze zobaczyc czy nie maja biciaWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
wyzyk83 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 sprawdz piasty czy proste czy miedzy tarcza a piasta nie ma rdzy i syfu po tym zabiegu tarcze do toczenia i powinno być git
Rekomendowane odpowiedzi